İSTE en az 60 KPSS puan ile güvenlik alımı! Başvurular ne zaman sona erecek?

İskenderun Teknik Üniversitesi en az lise mezunu adaylar arasından Güvenlik Görevlisi alımı yapacağını ilan etti. İşte başvuru şartları ve şekli...

ABONE OL
GİRİŞ 16.12.2022 17:03 GÜNCELLEME 16.12.2022 17:04 MEMUR
İSTE en az 60 KPSS puan ile güvenlik alımı! Başvurular ne zaman sona erecek?
İSTE en az 60 KPSS puan ile güvenlik alımı! Başvurular ne zaman sona erecek?

İskenderun Teknik Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosuna personel alımı yapacağını açıkladı. Yayınlanan ilan ile başvuru tarihi ve şekline ilişkin merak edilen tüm detayları açıklayan Üniversite, en az lise mezunu adaylar arasından istihdam sağlayacağını açıkladı. Ayrıca kurum başvuruda bulunacak adaylara en az 60 KPSS puan şartı getiriyor. işte merak edilen tüm ayrıntılar...

KPSS şartı yok! BOTAŞ İŞKUR üzerinden personel alımı yapıyor! Başvurular ne zaman bitiyor?KPSS şartı yok! BOTAŞ İŞKUR üzerinden personel alımı yapıyor! Başvurular ne zaman bitiyor?

İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu 8.583 temizlik görevlisi alımı sürüyor! (İŞKUR İLANLARI)İŞKUR üzerinden en az ilkokul mezunu 8.583 temizlik görevlisi alımı sürüyor! (İŞKUR İLANLARI)

BAŞVURU ŞEKLİ VE TARİHİ

İskenderun Teknik Üniversitesi personel alımı başvuruları 6 Aralık 2022 tarihi itibari ile başlayıp 20 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek.

Başvuru Takvimi

Adaylar İSTE Merkez Kampüsü Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi Binası Kat:3 adresinde yer alan a İskenderun Teknik Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuruda bulunması gerekiyor.

Kadro ve Detayları

GEREKLİ BELGELER

1. Eksiksiz, dijital olarak doldurulmuş ıslak imzalı Başvuru Dilekçesi (Yandaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz: https://iste.edu.tr/pdb/belge-ve-formlar)

2. Eksiksiz, dijital olarak doldurulmuş ıslak imzalı Sözleşmeli Personel Başvuru Formu (fotoğraflı), (Yandaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz: https://iste.edu.tr/pdb/belge-ve-formlar)

3. Son altı ay içerisinde çekilmiş 1 (bir) adet fotoğraf (Başvuru formuna yapıştırılacaktır)

4. 2022 KPSS Sonuç Belgesi, (ÖSYM web sayfası https://www.osym.gov.tr/ üzerinden alınacak okunaklı ve karekodlu belge)(Sorgulama kodu üzerinde silinti ve kazıntı olmayacaktır),

5. Adli Sicil Belgesi, (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

6. Askerlik Durum Belgesi (e-Devlet sistemi üzerinden temin edilebilir. Tecil, muafiyet veya askerliğin yapıldığına dair belgelerde, ilgili başlangıç ve bitiş tarihleri belirtilmemiş ise askerlik şubesinden askerlik durum belgesi alınacaktır.)

7. Nüfus Kayıt Örneği (Vukuatlı). (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

8. Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi (e-Devletten alınan karekodlu belgeler kabul edilir.)

9. Diploma veya Mezun Belgesi, (e-Devlet’ten alınan karekodlu, noter onaylı sureti veya resmi kurumlarca onaylanmış ıslak imzalı/mühürlü örneği)

10. SGK Tescil ve Hizmet Dökümü (e-Devlet sistemi üzerinden SGK sayfasından “SGK Tescil ve Hizmet Dökümü” başlığı altında “Barkodlu Belge Oluştur” sekmesinden alınmaktadır.) Sigortalı hizmeti olan veya olmayan tüm adaylar bu belgeyi teslim etmek zorundadır (Barkodu/Karekodu okunaklı). SGK tescil ve hizmet dökümü belgesinde son bir yıl içinde kamuda sigortalı hizmeti görülenler (İŞKUR dahil) belirtilen belgeyi eklemeleri gerekmektedir.

11. Son 1 (bir) yıl içinde kamu kurumlarında çalışması bulunanların, hangi statüde çalıştıklarını ve ne şekilde işten ayrıldıklarını gösterir ilgili kurumdan alacakları onaylı belge.

12. Özel güvenlik kimlik kartı. (5188 sayılı özel güvenlik hizmetlerine dair kanunun 14'üncü maddesinde belirtilen özel güvenlik temel eğitimin başarıyla tamamlamış olmak, özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak.) (Özel güvenlik kimlik kartının belge teslim tarihinden itibaren en az 6 ay geçerlilik süresi olmak.),

13. Başvuru süresi içerisinde alınmış olması kaydıyla beden kitle endeksini gösterir belgenin aslı (Resmi veya özel sağlık kuruluşlarından/merkezlerinden başvuru süresi içerisinde alınan belgede boy uzunluğu ile beden kitle endeksi açıkça belirtilmiş olacaktır.)( Belgelendirmek kaydıyla beden kitle endeksi 18 (dâhil) ile 27 (dâhil) arasında olmak zorundadır)

14. İlgili pozisyonlara başvuran adayların ayrıca, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında Üniversitemizi web sayfasında bulunan “Aydınlatma Metni” ne, https://iste.edu.tr/kvkk/aydinlatma-metni linki üzerinden ulaşabilecek olup, aynı sayfadaki “Açık Rıza Beyanı” formunu imzalayarak başvuru dilekçesi ekinde Personel Daire Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir

BAŞVURU ŞARTLARI 

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak zorunludur.

3. 7315 sayılı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu uyarınca yaptırılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak.

4. 2022-KPSS lisans mezunları için KPSS P3, ön lisans mezunları için KPSS P93, ortaöğretim mezunları için ise KPSS P94 puanına sahip olmak

RESMİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR