Sürpriz gelişme! Ömer Toprak özür diledi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim Bayer Leverkusen-Mainz maçı sonrası Yunus Mallı, Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak'la bir araya geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2015 11:32 GÜNCELLEME 25.09.2015 11:32 MİLLİ TAKIMLAR
Sürpriz gelişme! Ömer Toprak özür diledi
Sürpriz gelişme! Ömer Toprak özür diledi

Letonya ve Hollanda maçlarının aday kadrosuna çağrılmasına rağmen davete olumsuz yanıt veren Ömer Toprak ile Terim arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Terim maç sonrası gurbetçi oyuncuyu yanında görünce kendisine hemen sarıldı ve durumu hakkında bilgi aldı.

Toprak ilk olarak Terim’den özür diledi ve “Hocam kampa katılmam gerekirdi, keşke gelseydim. Çok duygusal davrandım. Bu yanlış davranışımdan dolayı sizden, tüm futbolcu arkadaşlarımdan ve tüm ülkeden özür dilerim. Şu an sakatlığım devam ediyor. İyileştikten sonra ne zaman çağırırsanız görev yapmaya hazırım” dedi.

‘Hepsi benim evlatlarım’

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de karşılaşma sonrası kısa bir değerlendirmede bulundu. Terim, “Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarında sona doğru geliyoruz. İki zorlu maçımız kaldı, Çek Cumhuriyeti ile dışarıda, İzlanda ile Konya’da oynayacağız. Bayer Leverkusen ile Mainz arasında oynanan maçı izleme amacım hem Hakan’ın son durumunu görmek, hem de geçtiğimiz hafta 3 gol atan Yunus Mallı’yı izlemekti. Çok güzel bir karşılaşma oldu. Bu arada Ömer Toprak geldi, görüştüm. Tam bayram arifesi özür diledi. Bayramın anlamına uygun bir buluşma oldu. Hakan’ın performansı gayet iyi. Yunus Mallı teknik ekibimiz tarafından uzun zamandır takip ediliyordu. Bugün yaptığımız görüşmede Milli Takım tercihini bizden yana yapacağını belirtti. Bürokratik engellerin kalkması için destek istedi. Ben de Türkiye ve Avrupa’daki arkadaşlarımı görevlendirdim. İlgileniyorlar. Ben her zaman söylüyorum biz Avrupa’daki tüm Türk futbolcularımızı takip ediyoruz. Hepsi benim evlatlarım. Bizi tercih edenlere kapımız her zaman açık” dedi.

YORUMLAR 3
  • ömer yagmur 8 yıl önce Şikayet Et
    hocam milli takım avrupadan oluşuyor hani alt yapı 75 milyon insan var 1 milyonda 1 insandançıksa 75 kişi çıkar onuda bulamıyorsan o koltukda otur mayaçaksın
    Cevapla
  • Gurbetci 8 yıl önce Şikayet Et
    hahaha ozaman cin de neden 1500 tane Cristiano Ronaldo cikmiyor?:D bu is nüfus isi degil, alt yapi, egtim isi. bunu bile anlayamayandan taraftar olursa böyle sacma yorum kacinilmaz oluyor tabi:)
    Cevapla
  • burhan 8 yıl önce Şikayet Et
    gurur senin adın hocam...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR