Fatih Terim'den veda gibi açıklama!
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, basın mensuplarıyla düzenlediği sohbet toplantısında çarpıcı açıklamalar yaptı.
Terim, EURO 2016 sonrası için sarfettiği sözleriyle adeta Milli Takım'a veda sinyali verdi. "Milli Takım Euro 2016'dan sonra 2018 Dünya Kupası hazırlıklarına başlayacak. Bu süreç ya benli ya da bensiz devam edecek." dedi.
Basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirmeden önce gazetecilere seslenerek, "Arkadaşlar bu resme girin bir daha bulamazsınız..." dedi.
Hırvatistan maçına da değinen Terim "Hırvatistan maçı hiçbirimizin beklemediği bir sonuç oldu, kötü oynadık. Sosyal medya öyle bir mecra ki, birisi kuyuya taş atıyor, hadi uğraşın işiniz yoksa. Milli takımı herkes burada görmek istiyordu, keşke biz de olsak bayrağımız Eyfel'de dalgalansa diyordu ama daha ilk yenilgide saldırıya uğruyoruz, kazanınca her şey güzel kaybedince bir şeyler bulunuyor" dedi.
-
şaban bıyık 10 yıl önce Şikayet Etbay terim sıkıntı şu oynamadan yenilmek... oyna kardeşim yenil önemli değil ama oyna artistlik yapma yaniBeğen Toplam 1 beğeni
-
kamiloğlu 10 yıl önce Şikayet Ether şeyin bir sonu vardır. 2016 temmuz milli takıma veda. 2018 temmuz ise GS'ye veda.Beğen