Ömer Ali'den dikkat çeken yabancı sınırı sözleri!

A Milli Takım'a davet edilen Ömer Ali Şahiner basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 28.05.2019 15:12 GÜNCELLEME 28.05.2019 15:14 MİLLİ TAKIMLAR
Ömer Ali'den dikkat çeken yabancı sınırı sözleri!
Ömer Ali'den dikkat çeken yabancı sınırı sözleri!

Milli takıma çağrılmasını yorumlayan Ömer Ali, "Milli Takıma gelmem geç olabilir ama ben burada çuvaldızı kendime batırıyorum. Performansa göre seçim yapılıyor. Herkese şans geleceği benim üstümden de görülebilir. Umudumu hiç kaybetmemiştim. Şenol Güneş'e de çok teşekkür ederim" dedi.

 

 

"Pasaport değil yetenek oynar"

Yabancı sınırlamasını değerlendiren Konyasporlu futbolcu, "Yılda 45 maç oynuyorum. Yabancı sınırı beni etkilemiyor, diğer arkadaşlarımı da etkileyeceğini zannetmiyorum. Gelen oyuncunun kalitesine göre de değişir. Ben yabancılardan çok şey de öğreniyorum. Futbolcumuzda sıkıntı bu değil. Pasaport değil yetenek oynar" açıklamasına yer verdi.

 

 

"Burada çok iyi ortam var. Kafamda soru işaretleri vardı ama tamamen kalktı. Tüm samimiyetimle söylüyorum ki burada bir aile ortamı var. Başarının sırrı birlikteliktir. Fransa'nın öne çıkan oyuncularını konuşmadık. Kendi oyuncularımızla ilgili konuştuk. Bence bu daha önemli. Konya'da doğup büyümüş biri olarak, bunu ben de hayal edemezdim. Çok farklı bir atmosfer olacak. İnşallah o gün sahada olurum" sözlerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • Kırkikindi 4 yıl önce Şikayet Et
    İyi de takımların yönetimimlerinde o bilinç yok, yabancı sayısı serbest diye futbolcu bozmalarını dahi transfer edip, hem kulüp paraları çarçur ediliyor hem de ülke kaynakları yine yabancı oyunculara aktarılıyor, örneğin Trabzon transfer yapamadı yasaktan dolayı pırlanta gibi Türk futboluna 5-6 tane oyuncu kazandırdı alt yapıdan, haa Trabzon transfer yasağı cezasını niye aldı, o da aldığı yüksek maliyetli yabancı futbolculardan... bu nedenle belli bir sınır olmalı mesela 10 oyuncu gibi
    Cevapla
  • Konyalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Milli takımımızda üstün başarılar dilerim. İNŞAALLAH güzel ahlakınlada gençlerime örnek olursun.
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Millet olarak örnek sporcu , futbolcular istiyoruz. Alkol içki almayan, dövmesiz, kulağı küpesiz, ahlaklı, Milli ve Yerli futbolcular istiyoruz. Biz futboldan maddi ve manevi ne kazanıyoruz çalıştayı oluşturulmalı. Bence biz futboldan zarar ediyoruz. Emin olmam gerek. Neslimizi tehlikeye atmak istemeyiz. Konyaspor da biraz sorumluluk görüyorum.
    Cevapla
  • Efendi 4 yıl önce Şikayet Et
    Işte bu. Örnek bir açıklama. Bu seviyede düşünürse futbolcularımız, fazla değil, pek yakında herkes Türkiyeden futbolcu ihraç edecek, çünkü yetenek inanılmaz büyük, ancak tembelliktir bizi millet olarak sürekli kaybettiren.
    Cevapla
  • Futbolcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Aferin Ömer Ali yetenekli olan oynar yabancı yetenekli ise yabancı oynar yerli yetenekli ise yerli oynar bu kadar basit.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR