Milli Takım 89. dakikada kazandı!

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2020 Elemeleri H Grubu 5. maçında Andorra'yı 89. dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

ABONE OL
GİRİŞ 07.09.2019 23:40 GÜNCELLEME 08.09.2019 14:15 MİLLİ TAKIMLAR
Milli Takım 89. dakikada kazandı!
Milli Takım 89. dakikada kazandı!

A Milli Takımımız, EURO 2020 Elemeleri H Grubu 5. maçında Andorra ile karşı karşıya geldi. Vodafone  Park'ta oynanan mücadeleyi Milli Takımımız 1-0 kazandı. Millilerimize galibiyeti getiren golü 89. dakikada Ozan Tufan attı.

A Milli Futbol Takımı, müsabaka boyunca oyunu rakip yarı alana yığıp birçok pozisyona girmesine rağmen aradığı golü ancak 89. dakikada köşe vuruşu sonucunda buldu.

 

 

Milli Takımımız, bu galibiyetle birlikte 5. maçında puanını 12'ye yükseltti. Andorra ise puanla tanışamadı.

Milliler, bir sonraki maçta Moldova'ya konuk olacak. Andorra ise Fransa deplasmanına gidecek.

 

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Donald Robertson (İskoçya), Sean Carr (İskoçya), Douglas Potter (İskoçya)

Türkiye: Mert Günok, Mehmet Zeki Çelik, Merih Demiral, Çağlar Söyüncü, Umut Meraş (Dk. 61 Ozan Tufan), Emre Belözoğlu, İrfan Can Kahveci, Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu (Dk. 80 Emre Kılınç), Güven Yalçın (Dk. 46 Kenan Karaman), Cenk Tosun

Andorra: Gomes, San Nicolas, Llovera, Ildefons Lima, Cervos, Rodriguez (Dk. 63 Marc Garcia), Rebes, Vales, Clemente (Dk. 78 Alaez), Cristian Martinez, Vieira (Dk. 86 Emili Garcia)

Gol: Dk. 89 Ozan Tufan (Türkiye)

Sarı kartlar: Dk. 20 Vales, Dk. 47 Rodriguez, Dk. 50 San Nicolas, Dk. 90 Alaez (Andorra), Dk. 71 Emre Belözoğlu, Dk. 78 Çağlar Söyüncü, Dk. 90 Yusuf Yazıcı (Türkiye)

YORUMLAR 115 TÜMÜ
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    Sagdan soldan adam toplasam 30 yaş uzeri ... ilk yari 3-0 onde bitirmezsek ikinci yariya cikmazdim... boyle rezillikmi olur , tam dengesisiz bu sekilde basarili olamayiz... bir an once ceki duzen verilmeli .... yap baskiyi ver topu cek uzerine 15 dakikada alirsin penaltiyi gram anlamiyor bizimkiler... Abi caglar pas verse cenk ofsayt ...milli seviyede şakami o pozisyon. Andorra yi tebrik ederim ellerinden geleni yaptilar son dakikaya kadar puan icin cabaladilar helal olsun valla.
    Cevapla
  • Doğu-Batı 4 yıl önce Şikayet Et
    Ozan Tufan için önce ona güvenen Sergen Yalçına, sonra Şenol Güneşe teşekkür etmek lazım. Bu arada Aykut Kocaman futbolcu böyle kazanılır oynatılır. Bu olayda sana kapak olsun.
    Cevapla
  • Yusuf D. 4 yıl önce Şikayet Et
    Futbol bu,bazen olur böyle aksilikler ama benim yorumum maça değil seyirciye,son dakikalara kadar tırnağını yiyen seyirci,gelen gol den sonra bizimkiler top çevirince oley çekmeye başladılar,yahu sen kime oley çekiyorsun,hani Fransa,İspanya olsa neyse,alt tarafı Andorra,henüz 20 yıllık yarı zamanlı ligleri olan amatörler,karşılarında da milyon dolarlık futbolcular,adamlar deplasmanda 89.dakikaya kadar direnmişler,sen alkışlayacağına oley çekiyorsun,aynı şey İngiltere'de Almanya'da olsaydı,o seyirciler ayakta alkışlardı Andorra'yı,bu oleyle kendimizi Andorra seviyesine düşürdük bence,büyüklüğümüze de,zayıfla alay etmemek geleneğimize de,kültürümüze de ters düştük.
    Cevapla
  • Ömer 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok bilmişler siz herşeyi bilirmiş gibi konuşuyorsunuz İnşaAllah görün nihat özdemirle Türkiye tarihinin en büyük başarısını elde edecek.
    Cevapla
  • Kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Anladınız şimdi demi Konya nın kıymetini.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR