Ferdi Kadıoğlu milli takım tercihi hakkında konuştu

Fenerbahçe’de forma giyen orta saha oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, milli takım seçimi konusunda dikkatlice düşünmek istediğini belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 23.03.2021 15:00 GÜNCELLEME 23.03.2021 23:29 MİLLİ TAKIMLAR
Ferdi Kadıoğlu milli takım tercihi hakkında konuştu
Ferdi Kadıoğlu milli takım tercihi hakkında konuştu

Babası Türk, annesi Kanadalı olan ve Hollanda’da dünyaya gelen Ferdi, milli takım kariyeri hakkında Hollanda’nın De Telegraaf gazetesine konuştu.

21 yaşındaki oyuncu, A Milli Futbol Takımı yetkililerinin kendisiyle temas kurduğunu kaydederek, "Bu, zor bir seçim. Sezon başında Şenol Güneş ile görüştüm. Bu konuda dikkatlice düşünmek istiyorum çünkü yapacağım seçim kariyerimin geri kalanını belirleyecek." ifadelerini kullandı.

Hollanda’nın farklı yaş kategorilerindeki genç milli takımlarında forma giyen Ferdi, 2018 yılında NEC Nijmegen’den Fenerbahçe’ye transfer olmuştu.

YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir Fenerbahçe li olarak yazıyorum, Ferdi şu an Milli takımda oynayacak kapasiteye sahip değil maalesef.. Fenerbahçe de bile sürekli oynayamıyor..
    Cevapla
  • DELİDİR 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen düşünme safını zaten düşünmem lazım dediğinde vermişsin ferdi bey, hollanda millî takımı seni bekliyor, yoksa bu ikilemde bize yaramazsın.
    Cevapla
  • sakaryalı 3 yıl önce Şikayet Et
    bir tarafta türkiye bir tarafta hollanda düşüneceksin he düşünmene gerek yok sen bizden olmamışsın zaten hatte sen hiç olmamışsın bizim yetkimiz yokmu ben benim milli takımımda bu düşüncede olan hiç kimseyi istemiyorum
    Cevapla
  • Gürkan 3 yıl önce Şikayet Et
    maç için genç çocukların kalbini kırmayın ,içerideki hainler bakın maç hollanda olsa nolur Türkiye olsa nolur,hem çocuğun ismine bak hemde annesi kanadalı,içimizdeki vatanseverlerin çocuklarının isimlerine bakın,merhum bir sanatçının kızı çocuğunun ismini Nova koymuş
    Cevapla
  • Gurbetci1905 3 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu adamin kendi takimina faydasi yok milli takima ne faydasi olacak?? kendi kendine piyasa yapma cabasi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR