Ronaldo'yu çılgına çeviren karar!

Sırbistan - Portekiz maçı 2-2 devam ederken 90+3 te Cristiano Ronaldo’nun şutu gol değeri kazanmadı ve yıldız futbolcu karar sonrası büyük tepki gösterdi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.03.2021 02:15 GÜNCELLEME 28.03.2021 19:38 MİLLİ TAKIMLAR
Ronaldo'yu çılgına çeviren karar!
Ronaldo'yu çılgına çeviren karar!

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri A Grubu'nda Portekiz, deplasmanda Sırbistan karşısında Diogo Jota'nın 11. ve 36. dakikalarda attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

İkinci devrede ataklarını sıklaştıran Sırbistan, 46. dakikada Aleksandar Mitrovic ve 60. dakikada Kostic'in ağları sarsmasıyla skoru 2-2'ye getirdi ve karşılaşma bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın duraklama anlarında çok tartışılacak bir an yaşandı. Cristiano Ronaldo'nun şutunu Sırbistan savunması çizgi üzerinde müdahale etti ve oyun devam etti. Ronaldo karar sonrası çizgi hakemine itiraz etti ve ardından sarı kart gördü.

Saha içinde adeta çılgına dönen yıldız futbolcu hakemin kararını protesto ederek kaptanlık pazubandını çıkararak yere bıraktı.

36 yaşındaki yıldız karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; "Portekiz kaptanı olmak hayatımın en büyük gururlarından biri. Ülkem için her zaman her şeyimi vereceğim. Ancak başa çıkılması gereken zor zamanlar var, özellikle de bütün bir ulusun etkilendiğini hissettiğimizde." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • 44M 3 yıl önce Şikayet Et
    Yuh diyorum bu görüntüye göre topa müdahale eden futbolcu bile 50cm içerde bunlar nasıl hakem
    Cevapla
  • Rte 3 yıl önce Şikayet Et
    Top 30 cm cizgiyi gecmis
    Cevapla
  • Umarım 3 yıl önce Şikayet Et
    Var’ı beğenmeyenler buyursun en azından burada tartışmasız bir karar verebilirdi var
    Cevapla
  • T d 3 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo haklı
    Cevapla
  • erdem 3 yıl önce Şikayet Et
    bu gol değilse ne
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR