Cüneyt Çakır ve ekibi eve dönüyor

EURO 2020'de yarı finaller ve final etabı için İngiltere'ye davet edilen Cüneyt Çakır ve ekibi atamalar sonrası Türkiye'ye dönüyorlar.

ABONE OL
GİRİŞ 04.07.2021 20:21 GÜNCELLEME 04.07.2021 20:37 MİLLİ TAKIMLAR
 Cüneyt Çakır ve ekibi eve dönüyor
Cüneyt Çakır ve ekibi eve dönüyor

EURO 2020'de yarı final ve final maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Lobi faaliyetlerinin etkin olduğu atamalar sonucunda UEFA, yarı finallerde Felix Brych ve Danny Makkelie ile finalde ise Björn Kuipers'i görevlendirdi. Cüneyt Çakır ve ekibi ise görev alamadı. 

Alman Felix Brych, yarı finalin ilk ayağı İtalya - İspanya maçında görev yapacakken Holandalı Danny Makkelie ise İngiltere - Danimarka maçında düdük çalacak. 

Finalde ise lobilerin de etkisiyle son turnuvası olan Hollandalı Björn Kuipers'in düdük çalacak. Yarı finaller ve final etabında birer Hollandalı hakem görev alacakken İngiltere'ye davet edilen hakemimiz Cüneyt Çakır ve ekibi ise atamalar sonrası Türkiye'ye dönüyorlar. 

Final için en büyük adaydı

Milli gururumuz Cüneyt Çakır, EURO 2020'de Avrupa Futbol Şampiyonası tarihinde en çok düdük çalan isim olarak tarihe geçmişti. Turnuvada yönettiği ilk 3 maç sonunda toplam 9 maça ulaşarak Ander Frisk'i geçmiş ve rekorun sahibi olmuştu. 

45 yaşındaki Cüneyt Çakır, final için de en güçlü aday konumundayken UEFA, politik bir karar vererek 48 yaşındaki son büyük turnuvasını geçiren Björn Kuipers'i görevlendirdi.

YORUMLAR 47 TÜMÜ
  • veysel 2 yıl önce Şikayet Et
    Mesele o değil mesele başka mesele Uefa da hak hukuk sıyaset oldumu cıngar cıkıyor bızd eolunca neden herkese kulağının uzerıne yatıryor
    Cevapla
  • Cimbombom 2 yıl önce Şikayet Et
    Hakkını yemişler hem dunyanin en iyi 2. Hakemi seçiyorlar hem de final yada yari final maçı vermiyorlar ben buna cifte standart derim
    Cevapla
  • A+Z 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa bizi çekemiyor kıskanıyorlar
    Cevapla
  • Realist 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim çocuklar geri dönüyor, teşekkürler..
    Cevapla
  • patriot 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa şampiyonasında elendiğimizde kalan tek temsilcimiz demişlerdi, final oynatır diyenler vardı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR