İşte Emre Belözoğlu'nun A Milli Takım'da göreve başlayacağı tarih!

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Emre Belözoğlu, A Milli Takım'daki görevine başlıyor. Genç antrenör, Şenol Güneş'in yardımcılığını üstlenecek

ABONE OL
GİRİŞ 22.07.2021 19:22 GÜNCELLEME 22.07.2021 19:22 MİLLİ TAKIMLAR
İşte Emre Belözoğlu'nun A Milli Takım'da göreve başlayacağı tarih!
İşte Emre Belözoğlu'nun A Milli Takım'da göreve başlayacağı tarih!

Geride bıraktığımız sezonu 3. sırada tamamlayan Fenerbahçe'yi, son 10 haftada sportif direktör Emre Belözoğlu çalıştırmıştı. Genç teknik adam sezonun bitmesiyle görevinden ayrılmış yerine Portekizli teknik direktör Vitor Pereira getirilmişti.

Emre Belözoğlu'nun yeni görevi belli oldu. Bir süredir adı A Milli Takım'la anılan Emre Belözoğlu, yeni görevine hazır. Milliyet'ten Bilal Meşe'nin haberine göre Belözoğlu, A Milli Takım'ın teknik direktörü Şenol Güneş'in yardımcılığına getirilecek. İmzaların ise bayramdan sonra atılacağı ifade edildi.

Meşe yazısında Belözoğlu ile ilgili, "Emre Belözoğlu'nun adı şu sıralar Milli Takım'la anılıyor, teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılığına getirileceği yazılıyor, çiziliyor. Henüz ortada atılmış bir imza yok. Bayramdan sonra büyük bir sürpriz olmaz ise Belözoğlu, Şenol Güneş'in yardımcısı olacak" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • Şener 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazık, bu haber doğru ise, benim için Milli Takım müsabakası izlemeye gerek kalmayacak. Basın tribününe parmağı ile boğazınızı keserim işareti yapan, gazeteci tehdit eden, sportmenlikten uzak, bu ve benzeri davranışları Ulusal takımda ve oynadığı kulüp takımlarında defalarca tekrarlayan Emre, hangi akla hizmet bu göreve gelebiliyor, anlamakta zorlanıyorum.
    Cevapla
  • Dost dost 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli takım benim için bitmistir
    Cevapla
  • Cemil 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu psikozlu adam ne yapacak milli takımda
    Cevapla
  • barış 2 yıl önce Şikayet Et
    fb liler dışında hatta bir kısım fb li dışında kimsenin sevmediği adamlara ,boş kalmasın diye milli takımda iş veriliyor. milli takımda da , fb ile davalık olmuş ş.g de para aşkına bu işe ses çıkartmıyor. yakında milli takımı maça 10 dk kala , satan ve stadı terk eden volkanı da alırlar.
    Cevapla
  • Celal 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu adamı! Değil millî takım başına milli takımın kaldığı otelin yanından geçirmem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR