Uğurcan Çakır'dan, Karadağ maçı sonrası tepki!

Karadağ maçında formasını Altay'a kaptıran Uğurcan Çakır maçın son anlarında frikikten gelen gol sonrası soyunma odası yerine direkt takım otobüsüne gitti.

ABONE OL
GİRİŞ 02.09.2021 00:49 GÜNCELLEME 02.09.2021 00:49 MİLLİ TAKIMLAR
Uğurcan Çakır'dan, Karadağ maçı sonrası tepki!
Uğurcan Çakır'dan, Karadağ maçı sonrası tepki!

A Milli Futbol Takımı'nın Karadağ ile oynadığı maçın ardından flaş bir gelişme yaşandı. Son dönemde ilk tercih olarak kaleyi koruyan Uğurcan Çakır bu maçta görevi Altay Bayındır'a devretmişti.

Mücadelenin son anlarında frikikten gelen gol sonrası Uğurcan Çakır, takımı beklemeden soyunma odası yerine direkt otobüsüne gitti. Uğurcan yaklaşık 10 dakika otobüste tek başına bekledi. (FANATİK)

YORUMLAR 293 TÜMÜ
  • karekter-bes-kurus 2 yıl önce Şikayet Et
    kabahat sende degil seni senolu ve buragi milli takimdan kovmayanlarda artis havan kime
    Cevapla
  • tiyatrocular 2 yıl önce Şikayet Et
    milli takim gol yiyince tirip yapmis altaya - be vindansiz edepsiz sen 3 macta sekiz gol yedin niye o vakit terk emedin sahahi otobüse gitmedin erkenden
    Cevapla
  • madmax 2 yıl önce Şikayet Et
    bu gol altaya yazar fazla lakırdıya gerek yok kimse o bu demesin ugurcan bir gömlek altaydan üstün form derken avrupa şampiyonasındaki 11 hep döküldü en iyisi uğurcan o yedek diğerleri sahada eee nerde adalet
    Cevapla
  • madmax 2 yıl önce Şikayet Et
    ugurcannı elestirenler şimdi me diyecekler altay müthiş kaleci süper bizde abartı obiçim oldugu için gördük hoca bile baskıyla takım kuramıyor altayın buyuk hatası 3 puana vesile oldu fazla lakırdıya gerek yok avrupa şampiyonasında dökülen takımın en iyisi yedek diğerleri sahada ee neoldu şenol hoca oyuncu değişimi hep aynı ilk çıkan yusuf ondan önce kenan hakan sahadan alınacaktı.
    Cevapla
  • kovacan 2 yıl önce Şikayet Et
    koca ugurcan 3 macta delik desik oldu 8 yedi doymadi
    Cevapla
  • rcbx 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin yediğin golleri de gördük, Türkiye de şişirilmiş balon, avrupa da sönmüş balon gibisin ! artisliğin lüzümü yok ! kendini Donnarumma zannediyorsun ama daha çok çalışman lazım çook.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR