Hollanda karşısındaki oyun taraftarları isyan ettirdi!

Hollanda Milli Takımı'nın Ay-Yıldızlılar karşısında oynadığı karşılaşma sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 07.09.2021 23:02 GÜNCELLEME 08.09.2021 00:19 MİLLİ TAKIMLAR
Hollanda karşısındaki oyun taraftarları isyan ettirdi!
Hollanda karşısındaki oyun taraftarları isyan ettirdi!

A Milli Takımımızın Hollanda karşısındaki performansı tepki çekti. Ay-Yıldızlıların, Hollanda'ya 6-1 kaybetmesi sonrasında sosyal medyada futbolseverler Şenol Güneş'i istifaya davet etti. Mücadeleyi tribünlerde izleyen gurbetçi seyirciler de Şenol Güneş için 'istifa' sloganları attı.

Bununla birlikte spor yazarları da mücadeleyle ilgili çarpıcı paylaşımlar yaptı.

İşte Hollanda-Türkiye maçında yapılan yorumlar;

YORUMLAR 151 TÜMÜ
  • Ypr48 2 yıl önce Şikayet Et
    futbolculara prim dağıtalım (Çağlar'a 2 kat) anca ondan anlarlar profesyonellik deyince fazla para rakibe hakeme çirkeflik sanıyor bizimkiler
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    türk futbolunu izlerken lig maçları dahil sıkıntıdan izlemiyorum sokak maçı gibi al ver yap orta sahadan tekrar kendi sahana geri pasları utanç veren futbol şekli gelişemediler gitti.gelen yabancılarıda iki günde kendilerine benzetiyorlarya.ben milli maçlarda iyi sonuçlar olursa şans süpriz diyorum diğer sonuçlar beni şaşırtmıyor .al milyonları indir cebe geri nolursa olsun.birazda milletin gurunu düşünün ya hakkım helal değil.
    Cevapla
  • Kemalettin Yazır 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu maçtan önce Türkiye U21 İskoçya U21 maçını izledim. Bir heyecan bende gençleri izleyeyim dedim. Yok abi bizim futbol anlayışımızda sıkıntı var. Maçı izleyenler ne demek istediğimi anlamışlardır. Sonra spiker bir şey söyledi son 20 yılda 1 defa U21 Avrupa şampiyonasına katılmışız. Sonra A milli takımı izledim. Kesinlikle bu ülkede futbol yeniden tanımlanmalı. Bence biz siyaha beyaz diyoruz.
    Cevapla
  • ERSİN 2 yıl önce Şikayet Et
    Sistemi olan bir kurguya geçmeliyiz. Bence Okan bu işi yapabilecek tek hoca. Yeniliklere açık olmalı günümüz fotbolu artık pastan ziyade hız ve atletizme dayalı. Birde egosu olmayacak gelenin.
    Cevapla
  • ARSLAN 2 yıl önce Şikayet Et
    aynaya bir baksa hemen çekip gidecek lakin aynayada küsmüs katılaşmış kalbi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR