Okan Buruk için Azerbaycan Milli Takımı iddiası

Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir ile şampiyonluk yaşayarak tarihi bir başarıya imza atan Okan Buruk'un Azerbaycan Milli Takımı için görüşmelere başladığı iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.11.2021 19:38 GÜNCELLEME 02.11.2021 19:38 MİLLİ TAKIMLAR
Okan Buruk için Azerbaycan Milli Takımı iddiası
Okan Buruk için Azerbaycan Milli Takımı iddiası

Süper Lig'de 6. şampiyon olarak tarihe geçen Medipol Başakşehir, 48 yaşındaki başarılı teknik direktör Okan Buruk ile tarih yazmıştı.

Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu sonrasında Başakşehir ile yeni sezona istediği şekilde başlayamayan, Şampiyonlar Ligi'nde istediği sonuçları elde edemeyen Başakşehir'de Okan Buruk ile yolların ayrılması karar verilmişti. 

MERAK KONUSU OLDU

İstanbul temsilcisi Medipol Başakşehir’in başında elde ettiği şampiyonluğun ardından yaklaşık bir yıldır hiçbir takımı çalıştırmayan Okan Buruk için bir milli takımın girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı.

AZERİ BASINI DUYURDU

48 yaşındaki Okan Buruk için son dönemde bir çok transfer iddiası ortaya atılsa da, 48 yaşındaki çalıştırıcı şu an için takım çalıştırmıyor ve yeni adresi merakla bekleniyor. Azeri basınında yer alan haberlere göre Azerbaycan Futbol Federasyonu, deneyimli teknik adamı ülkenin milli takımının başına geçirmeye çalışıyor.

GELECEK AY BİASİ GİDİYOR

Azerbaycan A Milli Takımı’nın başında bulunan İtalyan teknik adam Giovanni de Biasi’nin sözleşmesinin gelecek ay sona ereceği ve uzatılmasının düşünülmediği bildirildi.

İtalyan çalıştırıcı ile yollarını ayıracak olan Azerbaycan Futbol Federasyonu’nun, milli takımın başına Türk bir hoca getirmeyi planladığı, mevcut adaylar arasında Okan Buruk isminin öne çıktığı belirtildi.

2+2 YILLIK İMZA

Azeri yetkililerin Okan Buruk için temas kurdukları ve mukavele şartlarını görüştükleri iddia edilirken, Buruk ile 2+2 yıllık bir sözleşmenin müzakere edildiği de öne sürüldü.

TFF İLE TEMAS HALİNDELER

Azeri basınındaki haberlerde ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu’nun da, Türk bir teknik adamın Azerbaycan Milli Takımı’nın başına geçmesi konusunda Azerbaycan Futbol Federasyonu ile temasta olduğu aktarıldı. (Skorer)

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Beşiktaş jk 1903 2 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen Arkadaşlar sizden bir Azərbaycanlı kardeşiniz olarak rica ediyorum bize Azeri demeyin Azərbaycanlı deyin çünkü biz Azərbaycanlıyıq
    Cevapla
  • Adanalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Yakışır adamıma.
    Cevapla
  • Yavuz Özmen Almanya 2 yıl önce Şikayet Et
    Azeri değil Azerbaycan futbol federasyonu!!
    Cevapla
  • Dost dost 2 yıl önce Şikayet Et
    Yakisir hocamıza
    Cevapla
  • Galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    Başarılı olacağından hiç şüphem yok... Azerbaycan federasyonu Asrın transferini yaptı gardaşa hayırlı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR