Aboubakar şov, Kamerun'a son 16 biletini getirdi!

Kamerun, Afrika Uluslar Kupası A Grubu 2. maçında Etiyopya'yı 4-1 yenerek son 16 turuna kaldı. Kamerun'da eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar, attığı 2 golle maça damga vuran isim oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 14.01.2022 00:23 GÜNCELLEME 14.01.2022 00:23 MİLLİ TAKIMLAR
Aboubakar şov, Kamerun'a son 16 biletini getirdi!
Aboubakar şov, Kamerun'a son 16 biletini getirdi!

Afrika Uluslar Kupası A Grubu'na Burkina Faso galibiyetiyle başlayan Kamerun, 2. maçında Etiyopya ile karşı karşıya geldi.

Henüz 4. dakikada Dukele Dawa Hotessa'nın golüyle geriye düşen Kamerun, 8. dakikada Toko Ekambi ile eşitliği yakaladı. İlk 45 dakika 1-1 sona ererken Toni Conceiçao'nun öğrencileri, 2. yarıda fırtına gibi esti. 53. ve 55. dakikalarda sahneye çıkan Vincent Aboubakar, bir anda skoru 3-1'e getirdi.

67. dakikada Toko Ekambi'nin attığı gol ise sonucu belirledi. Sahadan 4-1 galip ayrılan Kamerun, 6 puana yükseldi ve Afrika Uluslar Kupası'nda son 16 turuna yükselen ilk takım oldu.

Aboubakar, Samuel Eto'o'dan bu yana arka arkaya üç Afrika Uluslar Kupası maçında gol atan ilk Kamerunlu oyuncu oldu.

Burkina Faso maçında olduğu gibi Etiyopya ağlarını da 2 kez sarsan, eski Beşiktaşlı Kamerun Kaptanı Vincent Aboubakar, son 16 biletini getiren isimlerin başında geldi. Kamerun, gruptaki 3. ve son maçını 17 Ocak Pazartesi günü Yeşil Burun Adaları ile oynayacak.

YORUMLAR 5
  • Törkiş eyirlayn 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet Nur Çebi ne büyük bir başkan bu adama vermediği 250 bin fazla euro ile hem batsuayi yi aldı hemde beşiktaşın borçları sıfırladı. Beşiktaş ta batsuayi gibi bir yıldız golcü ile açık ara lider şuan. Adam gol atmaktan bıktı
    Cevapla
  • Hulagu 2 yıl önce Şikayet Et
    Hain oğlu hain
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam Dünya çapında bir golcü.
    Cevapla
  • Karahasanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bjk ona 250 euro yu çok görmüştü.
    Cevapla
  • Bjk Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş bu adamı çok arıyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR