Osayi-Samuel'e Milli Takım'dan davet geldi

Fenerbahçe'nin yıldızı, bu sezonki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Sağ bek ve sağ kanat beki olarak müthiş bir futbol sergileyen Osayi-Samuel'e Nijerya Milli Takımı'ndan davet geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.11.2022 11:16 GÜNCELLEME 03.11.2022 11:16 MİLLİ TAKIMLAR
Osayi-Samuel'e Milli Takım'dan davet geldi
Osayi-Samuel'e Milli Takım'dan davet geldi

Fenerbahçe'ye Ocak 2021'de gelen Bright Osayi-Samuel, daha önce Queens Park Rangers'ta forma giymişti. 1997 doğumlu olan Osayi-Samuel, futbola İngiliz ekibi Blackpool'un altyapısında başladı.

Gösterdiği başarılı performans sonucunda 2016-2017 sezonunda Queens Park Rangers'a transfer oldu. Takımın vazgeçilmez isimleri arasında yer alan Bright Osayi-Samuel, her iki kanatta da görev yapabiliyor.

Dar alanda kolay adam eksiltebilen Osayi-Samuel, süratiyle rakip kaleye direkt gidebilme ve attığı goller, yaptığı asistlerle dikkat çekiyor.

24 yaşındaki oyuncu Nijerya doğumlu olsa da İngiltere vatandaşlığı da var. Alt yaş kategorileri de dahil hiçbir ülkenin formasını giymeyen Samuel henüz kararını vermedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Muhtesin Tunç 1 yıl önce Şikayet Et
    Hızlı güçlü çabuk dayanıklı üstelik genç milli takıma davet edilmesi normal
    Cevapla
  • Fenerbahce 1 yıl önce Şikayet Et
    var
    Cevapla
  • Bilgehan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bur tek golü vqrmı bu adamın ?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hüseyin İsmail olsun, bizim milli takımda oynasın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR