Page: "İstediğimiz sonucu alamadık"

Galler Milli Takımı'nın teknik direktörü Rob Page, Türkiye-Galler maçına ilişkin, oyuncularının defansif anlamda iyi olduklarını ancak istedikleri sonucu alamadıklarını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.06.2023 01:43 GÜNCELLEME 20.06.2023 01:43 MİLLİ TAKIMLAR
Page: "İstediğimiz sonucu alamadık"
Page: "İstediğimiz sonucu alamadık"

Page, UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri D Grubu dördüncü hafta maçında Türkiye’ye 2-0 mağlup olmalarının ardından düzenlenen basın toplantısında, maçta 10 kişi kalana kadar savunma anlamında iyi olduklarını belirtti.

Grubun lider takımlarına karşı oynamanın bazen güç olabildiğini vurgulayan Page, eksik kalmalarına neden olan kırmızı kart kararını ise haklı bulduğunu dile getirdi.

Maç öncesi futbolcularıyla bazı konuları görüştüklerini anlatan Page, “Maçtan önce tabii birtakım şeyler söylendi. Bu son üç gün içinde de tekrarladığım şeyler oldu. Onlara göstermeye çalıştığım birçok şeyi de sahada göstermeye çalıştılar. Ama yine de futbolda böyle şeyler bazen olabiliyor. O yüzden bu akşam oyuncularım genel anlamda defansif anlamda çok iyilerdi. Ama istediğimiz sonucu alamadık.” diye konuştu.

Page, Ermenistan ve Türkiye ile peş peşe zorlu maçlar oynadıklarını belirterek “Bu akşam zor bir rakibe karşı oynadık. Türkiye gibi bir rakibe karşı oyuncularımı gelmeden önce uyarmıştım. Bu kadar gergin ve zor bir atmosferde oynayacağımızı söylemiştim. Ama yine de bu kırımızı kart almamıza engel olmadı.” ifadesini kullandı.

 

KAYNAK : AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Futbolsever 10 ay önce Şikayet Et
    Avrupa şampiyonasında ki maçtan sonra türk milli takımı hakkında dalga geçer gibi konuşman vardı. Unutmam.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR