Avrupa basınından Türkiye övgüsü!

İtalyan ve İspanyol medyası, A Milli Fubol Takımımızı adeta göklere çıkardı. 1-0'lık Macaristan yenilgisine rağmen, "Türkiye'nin gençleriyle geleceği parlak. Kenan ve Arda çok önemli şeyler vadediyor" yorumu yapıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.03.2024 10:00 GÜNCELLEME 24.03.2024 10:01 MİLLİ TAKIMLAR
Avrupa basınından Türkiye övgüsü!
Avrupa basınından Türkiye övgüsü!

Almanya'da düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında cuma günü Macaristan'a konuk olan ve karşılaşmayı 1-0 kaybeden A Milli Futbol Takımımız, sergilediği oyun ve potansiyeliyle Avrupa medyasından tam not aldı.

Özellikle genç yıldız adayları için hayli övgü dolu yorumlar görüldü. İspanyol Relovo, "Türkiye'nin, genç yıldızlarıyla geleceği oldukça parlak. Kenan Yıldız ve Arda Güler çok önemli şeyler vadediyor. Biri Juventus'ta biri Real'de. Can Uzun, Semih Kılıçsoy gibi yetenekler de sırada bekliyor" diye yazdı.

ARDA GÜLER ATEŞİ YANDI

As Gazetesi, Arda Güler'in performansını yakından takip etti. Real Madrid'de yeni yeni süre almaya başlayan genç yeteneğin, oyuna girdikten sonra etkili işler yaptığı ifade edildi. As, "Arda Güler ateşi yandı" başlığıyla verdiği haberde şunları söyledi: "Hocası

"Montella, onun istekliliğinden memnun. Montella ona bol bol dakika vermeyi planlıyor. Türkiye'de çok fazla potansiyelli oyuncu var. Takım arkadaşları, Arda Güler'in yeteneğine güveniyor. Arda, sorumluluk alabilecek oyuncu olarak görülüyor."


TÜRKİYE FAZLASINI ÜRETTİ

Marca'daki analiz haberde ise Arda Güler üstünde duruldu, takım hakkında bu ifadeler kullanıldı:

"EURO 2024 öncesi güzel bir sınav. Türkiye güzel oynadı ama Macaristan kazandı. İki ülke de şampiyona için umut veriyor. İkinci yarı oyuna giren Arda Güler 30 dakikada güzel duygular bıraktı. Türkiye maçta daha fazlasını üretti ancak gol Szoboszlai'nin penaltı vuruşuyla Macar tarafından geldi. Her zamanki gibi orkestra şefliği yapan Hakan Çalhanoğlu harika bir maç çıkardı ama yetmedi. İki İtalyan hocadan Macaristan cephesi kazandı."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • Cemal isik 1 ay önce Şikayet Et
    Yetenekde iyiyiz Avrupada oyun eferlu oynanıyor kondisyonumuzu daha üste cikartmaliyiz
    Cevapla
  • Hızır İlyas HASTA 1 ay önce Şikayet Et
    Macaristan Türkiye Dostluk ve deneyim maçı Herşeye rağmen iyi Gol yollarında biraz daha çabuk olursak AB,ne gireriz
    Cevapla
  • Babakartal 1 ay önce Şikayet Et
    Benzer pozisyonda, el açıkken top çarpıyor ama hakem devam diyor. Verilmeyen Penaltımızdan kimse bahsetmiyor .
    Cevapla
  • Nevzat Çetin 1 ay önce Şikayet Et
    Arda bu maçta çok ağır kaldı, adeta ayaklarında pranga vardı,sağından soluna dönünceye kadar bütün pozisyonlar kaçtı. Kendini bir şey zannediyor ama şu an hiçbir şey değil.Çok ağır hareket ediyor. Topsuz oyunda zaten yok.
    Cevapla
  • K.ak 1 ay önce Şikayet Et
    Teknik ve zeka yetmiyor futbol oynamak için malasef Arda'nın fiziği real i kaldırmaz guclenirmi o biraz zor Rıdvan Dilmen de fiziği yetersiz oldugundan sık sık sakatlandı
    Cevapla
  • Reyhan 1 ay önce Şikayet Et
    Boş yapma top kim sen kim
    Cevapla
  • BELLİ DEĞİL 1 ay önce Şikayet Et
    çok bilmiş harcanıyorsun orda
    Cevapla
  • ASİLZADE 3371 1 ay önce Şikayet Et
    Çık sen oyna o zaman Arda Güler ile ne derdin var senin sanki takım Süper bir Arda Güler kötü senin niyetin kötü önce onu düzelt ✍️
    Cevapla
  • Tthdı 1 ay önce Şikayet Et
    Macarlara göre güçsüz, zaten ardayı arda yapan hızı değil tekniği futbol zekası biraz zamana ihtiyacı var.
    Cevapla
  • fatih memişoğlu 1 ay önce Şikayet Et
    milli takım çok iyi oynadı izleyenlere seyir zevki verdi ams macar kaleci süper kaleci,çok iyiydi
    Cevapla
  • Polmurat 1 ay önce Şikayet Et
    Kesinlikle çok iyi kaleci ,kurtarışları ile maçı takımına kazandırdı...Bizim tek eksiğimiz etkili bir forvetimiz yok maalesef...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR