Merih Demiral: Kampı inşallah kazanarak bitiririz

Milli futbolcu Merih Demiral, A Milli Takım'ın EURO 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında yarın Avusturya ile oynayacağı hazırlık maçı hakkında konuştu. Milli futbolcu, kampı kazanarak tamamlamak istediklerini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 25.03.2024 20:16 GÜNCELLEME 25.03.2024 20:16 MİLLİ TAKIMLAR
Merih Demiral: Kampı inşallah kazanarak bitiririz
Merih Demiral: Kampı inşallah kazanarak bitiririz

A Milli Takım, EURO 2024 Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında Avusturya ile karşı karşıya gelecek.

Milli futbolcu Merih Demiral, karşılaşma öncesinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Sözlerine 1-0 mağlup oldukları Macaristan karşılaşmasını değerlendirerek başlayan Demiral, "Macaristan maçında skor olarak yenildik ama oyun olarak iyiydik. Her şey yolunda, hocamız da bizimle yakından ilgileniyor. İnşallah yarın kazanarak bitiririz kampı. Sakatlık dönemimde milli takımdan uzak kaldım. Her oyuncu oynamak ister tabii ki. Şu anda sakatlığımı atlattım ve oynamaya da başladım, o yüzden çok mutluyum." şeklinde konuştu. 

"SAKATLIK YAŞADIĞIM DÖNEM ÇOK ZORDU"

Merih Demiral, en iyi dönemini tekrar gösterip gösteremeyeceği yönündeki bir soruyu ise, "Şu an gayet formda olduğumu düşünüyorum. Sakatlık yaşadığım dönem benim için çok zordu ama son 1 ayda tüm maçlarda oynadım. Şu anda daha tecrübeliyim, çok profesyonel yaşamaya çalışıyorum ve dikkat ediyorum. Yeni imajım hakkında da şu an böyle iyi gözüktüğümü düşünüyorum. Umarım siz de aynı şeyi düşünüyorsunuzdur." dedi.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR