Vincenzo Montella'dan EURO 2024 hedefi

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda güzel bir oyunla iyi sonuç almak istediklerini söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.04.2024 11:37 GÜNCELLEME 17.04.2024 11:37 MİLLİ TAKIMLAR
Vincenzo Montella'dan EURO 2024 hedefi
Vincenzo Montella'dan EURO 2024 hedefi

Vincenzo Montella, İtalyan basınından La Gazetta della Sport'a 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) ve A Milli Takım'a ilişkin açıklamalarda bulundu.

Almanya'nın ev sahipliğindeki EURO 2024 için değerlendirmelerde bulunan Montella, turnuvada iyi bir sonuç elde etmek istediklerini söyledi.

Milli takım hedefi için Montella, "Tarihimizde ilk defa grubu lider tamamladık ve kalitemizi gösterdik. Elbette şimdi bu turnuvadan beklentiler büyük. Bizim amacımız güzel futbol oynamak ve kendimize güvenip iyi bir sonuç almak. Avrupa Şampiyonası'nda tüm Türkiye'yi gururlandırmak istiyorum." dedi.

A Milli Takım, EURO 2024'ün grup etabında Gürcistan, Portekiz ve Çekya ile karşılaşacak.

"BÜYÜK BİR POTANSİYELİ VAR"

Juventus forması giyen Kenan Yıldız'ın büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurgulayan Montella, genç futbolcudan övgüyle bahsetti.

Kenan Yıldız için Montella, "En yüksek noktaya gidebilir. Gelişimini tamamlaması gerekiyor ama büyük bir potansiyeli var. Juventus onun için ideal. Önemli özellikleri var." dedi.

"EN İYİLER ARASINDA YER ALIYOR"

Montella, Kariyerini Inter'de sürdüren Hakan Çalhanoğlu'nun pozisyonunda en iyilerinden biri olduğunu söyledi.

Montella, Hakan Çalhanoğlu için şu ifadeleri kullandı:

"Olgunluk ve maçı okuma açısından üst düzey bir oyuncu. Pozisyonunda en iyiler arasında yer alıyor. Bugün Inter'de gösterdiği olgunluk son yıllardaki çalışmalarının meyvesi."

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 5
  • MASK 1 hafta önce Şikayet Et
    böyle lige sahip bir ülke ne yapar ligimizin lokomotif sayılan takımların sistemlerine ve hocaların bakın sistem belli kör döğüşü hocaların kafası karışık ligin sonu gelmiş kim yedek kim asıl kim kimin yerine versem herneyse şimdi montellada bunu bildiği için hedef belirlememiş önü açık güzel futbol iyi sonuç
    Cevapla
  • Şerif Rıza 1 hafta önce Şikayet Et
    Mendes in kankisi. cok iyi teknik direktör ama başarıdan ziyade bazı çıkarları gözeterek kadroyu kuruyor. Milli takımı değişik oyuncuların değerini arttırmak için farklı farklı kadrolar kuruyor. Bir türlü takımın iskeletini oluşturamadı. Sıfır çekme ihtimali yüksek.
    Cevapla
  • Anadoluspor 1 hafta önce Şikayet Et
    Eğer kadroyu genelde fb ile gs çetelerinden kurup avrupada ve bu iki kulüpte sürekli yedek oturan topçulardan kurarsa kesinlikle sıfır çekip geliriz.
    Cevapla
  • yaa 1 hafta önce Şikayet Et
    bu adamı çok şişirdiler sıfır çekip gelmez inşallah
    Cevapla
  • MASK 1 hafta önce Şikayet Et
    adamda sıkıntı yok bence sıkıntı senin ligin. dünyanın en kalitesiz liglerinde ilk üçe girer. Ligimizde oynayan milli furbolcuların hele hallerine bak haklı haksız her pozisyonda hakeme eleştiri ya tvde izliyoruz adamın ayağına basmış birşey yok diyor yani bi kırılmadığı kalmış kalitesiz sıradan kör döğüşü bir oyun tarzı ile biz avrupada başarılı olacağız tek söyleyeceğim inşallah
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR