TFF'den Arda Güler-Montella açıklaması!

Türkiye Futbol Federasyonu, Arda Güler ile Vincenzo Montella arasında yaşanan ve medyada gündeme oturan görüntüyle ilgili açıklama yaptı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.06.2024 23:22 GÜNCELLEME 24.06.2024 00:41 MİLLİ TAKIMLAR
TFF'den Arda Güler-Montella açıklaması!
TFF'den Arda Güler-Montella açıklaması!

A Milli Takım, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu son maçında karşılaşacağı Çekya maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Antrenman esnasında yıldız futbolcu Arda Güler ile Teknik Direktör Vincenzo Montella arasında kameralara yansıyan bir görüntü herkesin dikkatini çekti.

Kameralara yansıyan görüntülerde Arda Güler'in as takımla çalışmak üzere yelek giymeye hazırlandığı ancak Vinzenco Montella'nın yeleği alıp başka bir oyuncuya verdiği görüldü.

Ardından teknik heyetle konuşan Arda Güler'in antrenmana bireysel olarak devam ettiği görülürken bu olay sosyal medyada tepki çekti.

Yapılan yorumlarda futbolseverler Montella'nın Arda Güler'e davranışını yoğun şekilde eleştirdi.

TFF'DEN KONUYA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Türkiye Futbol Federasyonu, kamuoyuna yansıyan görüntülerle ilgili bir açıklama yayımladı.

İşte TFF'nin yaptığı o açıklama;

"A Milli Takımımızın bu akşam gerçekleştirilen antrenmanı sırasında, televizyon kameralarına yansıyan görüntüler üzerine yorum yapılarak oluşturulmuş bir video, sosyal medya mecraları üzerinden dolaşıma sokulmuştur.

Antrenman öncesinde millî futbolcumuz Arda Güler'in kasığındaki ağrı nedeniyle, Çekya maçına kendisini en sağlıklı şekilde hazırlayabilmek adına, bireysel çalışma yapması konusunda teknik heyetimiz ve oyuncu arasında fikir birliğine varılmıştır.

İlgili videoda görülen çalışma, Arda Güler için belirlenen kapsamda olmayıp, milli futbolcumuz daha sonra koruyucu amaçlı lineer çalışmasına yönlendirilmiştir.

Kalbi Türk Milli Takımı için atan sağduyulu vatandaşlarımızın bu tür içeriklere itibar etmemesi gerektiğini önemle hatırlatırız."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 255 TÜMÜ
  • Atmaca kurt 3 gün önce Şikayet Et
    Ya İnsanları aptal yerine koyuyorlar as takımla çalışmıyacagı önceden bellidir zaten yelek giyerkenmi aklına gelmiş hocanın yardımcı hocanın sen bireysel çalış diye yardımcı hoca önceden söyler yazık yazık takımı kim kuruyor söylesinler kimse zan altında kalmasın
    Cevapla
  • Vatandaş 3 gün önce Şikayet Et
    Tff hangi ulkenin kurumun
    Cevapla
  • TURKER 4 gün önce Şikayet Et
    yapma ya ? ne diyecektiniz evet yakalandık biz yanlış yaptık mı diyecektiniz . burda sıkıntı var bu kadroları bilerek kasten hazırlıyorlar
    Cevapla
  • Alexde souza 4 gün önce Şikayet Et
    Spor toto süper lig'de hakemle şampiyon olan kerem akturkoglu barış alper yılmaz abdülkerim bardakçı portekiz maçında neredeydi montella çok güvendiği bu gs li oyuncular portekiz maçında neredeydi çek cumhuriyeti maçında ne yapacak bi bakalım bu gs li oyuncular ligde hakemle maç almaya benzemez avrupa orası montella sayın montella
    Cevapla
  • Alexde souza 4 gün önce Şikayet Et
    Süper ligde hakemle şampiyon olan kerem akturkoglu barış alper yılmaz abdülkerim bardakçı portekiz maçında neredeydi montella çok güvendiği ligde hakemler yardımıyla şampiyon oluyor gs li oyuncular neredeydi çek cumhuriyeti maçında ne yapacak bi bakalım hani ligde hakemle şampiyon olan gs li oyuncular
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR