Szymanski, Piatek ve Kozlowski'ye milli davet!

Polonya'nın Portekiz ve Hırvatistan ile oynayacağı maçların aday kadrosu açıkladı. Yapılan açıklamada Süper Lig'den üç futbolcunun da çağrıldığı görüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2024 18:32 GÜNCELLEME 30.09.2024 18:32 MİLLİ TAKIMLAR
Szymanski, Piatek ve Kozlowski'ye milli davet!
Szymanski, Piatek ve Kozlowski'ye milli davet!

Fenerbahçe'nin orta oyuncusu Sebastian Szymanski, Polonya'nın Portekiz ve Hırvatistan ile oynayacağı maçların aday kadrosuna çağırıldı.

12 Ekim'de Portekiz, 15 Ekim'de ise Hırvatistan ile UEFA Uluslar Ligi'nde karşılaşacak olan Polonya'da Szymanski, kadroda kendine yer bulurken aynı zamanda Gaziantep FK'de de forma giyen Kacper Kozlowski ve Rams Başakşehir'in golcüsü Krzysztof Piatek de kadroya alındı.

Polonya Milli Takımı'nın kadrosu şu şekilde:

Marcin Bulka (OGC Nice), Bartlomiej Dragowski (Panathinaikos AO)
Bartosz Mrozek (Lech Poznan), Lukasz Skorupski (Bologna FC), Jan Bednarek (Southampton FC), Bartosz Bereszynski (UC Sampdoria), Pawel Dawidowicz (Hellas Verona), Jakub Kiwior (Arsenal FC), Kamil Piatkowski (FC Salzburg), Tymoteusz, Puchacz (TSV Holstein Kiel), Mateusz Skrzypczak (Jagiellonia Bialystok), Sebastian Walukiewicz (Torino FC), Michael Ameyaw (Raków Czestochowa), Przemyslaw Frankowski (RC Lens), Jakub Kaminski (VfL Wolfsburg), Bartosz Kapustka (Legia Varşova), Jakub Moder (Brighton & Hove Albion), Maximilian Oyedele (Legia Warszawa)
Jakub Piotrowski (Ludogorets Razgrad), Sebastian Szymanski (Fenerbahçe SK), Kacper Urbanski (Bologna FC), Nicola Zalewski (AS Roma), Piotr Zielinski (Inter Milan), Kacper Kozlowski (Gaziantep FK), Robert Lewandowski (Barcelona), Krzysztof Piatek (İstanbul Başakşehir), Karol Swiderski (Charlotte FC)

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR