Arda Güler'e, Arda Turan denildi! Tepkisi viral oldu

A Milli Takım'ın Karadağ ile oynayacağı maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında Milli yıldız Arda Güler'e Arda Turan diye hitap edildi. Milli yıldız o anlarda kahkahalara boğuldu.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2024 19:16 GÜNCELLEME 10.10.2024 21:07 MİLLİ TAKIMLAR
Arda Güler'e, Arda Turan denildi! Tepkisi viral oldu
Arda Güler'e, Arda Turan denildi! Tepkisi viral oldu

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup müsabakasında yarın Karadağ ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımımız'da milli yıldız Arda Güler ve teknik direktör Vincenzo Montella, müsabaka öncesinde düzenlenen basın toplantısı için bir araya geldi.

ARDA GÜLER'E ARDA TURAN DENDİ

Milli futbolcu Arda Güler ile teknik direktör Vincenzo Montella, Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Toplantıdan önce ise TFF Milli Takımlar İletişim Müdürü Türker Tozar, çok konuşulacak bir gafa imza atarak Arda Güler'i Arda Turan diye anons etti.

KAHKAHALARA BOĞULDU

Bunun ardından kısa süreli şaşkınlık yaşanırken kendisine Arda Turan diye hitap edildiğini duyan genç futbolcu, Vincenzo Montella ile birlikte kahkahalara boğuldu.

O anlar sosyal medyada kısa sürede büyük ilgi gördü ve viral oldu.



İşte o anlar:

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • bekir 1 saat önce Şikayet Et
    harbiden arda güldü :)
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR