İrfan 'Can' oldu! A Milli Takımımız, Karadağ duvarını tek golle aştı

UEFA Uluslar Ligi'nin 3. haftasında A Milli Takımımız, Samsun'da Karadağ'ı İrfan Can Kahveci'nin attığı golle 1-0 mağlup etti.

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2024 23:41 GÜNCELLEME 12.10.2024 00:21 MİLLİ TAKIMLAR
İrfan 'Can' oldu! A Milli Takımımız, Karadağ duvarını tek golle aştı
İrfan 'Can' oldu! A Milli Takımımız, Karadağ duvarını tek golle aştı

UEFA Uluslar Ligi'nin 3. haftasında A Milli Takımımız, Samsun'da Karadağ'ı konuk etti. 

Yeni 19 Mayıs Stadı'nda oynanan mücadeleyi 1-0 Ay-yıldızlı ekibimiz kazandı. Millilerimizin galibiyet golünü 69. dakikada İrfan Can Kahveci attı. 

Bu sonucun ardından 'Bizim Çocuklar' gruptaki puanını 7'ye yükseltti ve liderlik koltuğuna oturdu. Samsun'a puan ümidi ile gelen Karadağ ise ilk iki maçta olduğu gibi bu mücadeleden de eli boş ayrılarak henüz puanla tanışamadı.

Türkiye, Uluslar Ligi'nin dördüncü maçında Pazartesi günü deplasmanda İzlanda'ya konuk olacak. Saat 21.45'te oynanacak karşılaşmanın TV8 ekranlarından yayınlanması bekleniyor.



Türkiye: 1 - Karadağ: 0

Stat: Samsun Yeni 19 Mayıs

Hakemler: Daniele Chiffi, Alessio Berti, Luigi Rossi (İtalya)

Türkiye: Uğurcan Çakır, Mert Müldür (Dk. 62 Zeki Çelik), Merih Demiral, Abdülkerim Bardakcı, Ferdi Kadıoğlu, Orkun Kökçü, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu (Dk. 68 Kenan Yıldız), Arda Güler (Dk. 83 Kaan Ayhan), Yunus Akgün (Dk. 62 İrfan Can Kahveci), Barış Alper Yılmaz (Dk. 46 Bertuğ Yıldırım)

Karadağ: Nikic, Vukcevic, Sipcic, Vujacic, Marusic, Jovovic (Dk. 76 Brnovic), Kuc (Dk. 60 Marko Jankovic), Bakic (Dk. 90 Vukotic), Camaj (Dk. 60 Osmajic), Jovetic (Dk. 76 Mugosa), Krstovic

Gol: Dk. 69 İrfan Can Kahveci (Türkiye)

Sarı kartlar: Dk. 65 Arda Güler, Dk. 90+1 Kaan Ayhan, Dk. 90+3 Orkun Kökçü (Türkiye), Dk. 88 Brnovic, Dk. 90+3 Osmajic (Karadağ)

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 48 TÜMÜ
  • Misafir 3 dakika önce Şikayet Et
    turk santrafor mu varki de alacan oyuna. gireni gorduk bi defa vurdu
    Cevapla
  • Caner 4 dakika önce Şikayet Et
    Şu takıma forvete Bjk li mustafayı monte et ver öz güveni artık forvet sorununu yaşamaz milli takım
    Cevapla
  • HARPUTİ 11 dakika önce Şikayet Et
    İ.Can,H Çalhan,Zeki,Bertug hatta Arda fantezisinden artık vazgeçmeli bunlar bu formayı haketmiyor.Arda boş kaleye kafayı dışarı attı,zeki çaprazdan vuruş tekniği olmadigi için topu rakibe çarptırdı,Bertug sıfır.İlk yarı kadrosu fevkalede idi,eğer devam etseydik,bu maç en az 3-0 biterdi.Montella yanlış yaptı .
    Cevapla
  • Bozkurt 29 dakika önce Şikayet Et
    Kerem İzlanda maçında dökturdu bugün çok vasatti doğru düzgün oynamadı da topta gelmedi.Herhalde Barış ile arası iyi degil zaten barış takimi resmen bozuyor.İzlanda maçındaki Türkiye ile bu Türkiye arasında çok fark var
    Cevapla
  • Misafir 35 dakika önce Şikayet Et
    Atamiyana atarlar dicektim ama neyse. 1 sifira dua etsinler. bu mac en az 5 sifir bitmeliydi .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR