TFF'den flaş açıklama! "Deniz Gül, Türkiye'yi seçmek istiyor"

Yeni sezon öncesi Hammarby'den Porto'ya transfer olan 20 yaşındaki forvet Deniz Gül'ün milli takım tercihine dair TFF kanadından açıklama geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2024 15:43 GÜNCELLEME 14.10.2024 16:19 MİLLİ TAKIMLAR
TFF'den flaş açıklama! "Deniz Gül, Türkiye'yi seçmek istiyor"
TFF'den flaş açıklama! "Deniz Gül, Türkiye'yi seçmek istiyor"

Porto'nun sezon başında Hammarby'den 4.5 milyon euroya transfer ettiği Deniz Gül'ün hangi milli takımı tercih edeceği merak ediliyor.

An itibarıyla İsveç U21 takımında forma giyen Deniz Gül'ün, A Milli Futbol Takımı'na kazandırılması için çalışmalar sürüyor.

TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı, Deniz Gül'deki son duruma dair bilgiler verdi.

Deniz Gül ile görüştüklerini ve oyuncuya milli formayı giydirmek istediklerini aktaran Kazancı, "Değerli bir oyuncu. Mevki olarak da tartışmaların odağında olan bir mevkide, 9 numarada oynuyor. Deniz, teknik ekibimizin de çok incelediği, beğendiği bir oyuncu" ifadelerini kullandı.



"A MİLLİ TAKIM'DA OYNAMAK İSTİYOR"

Deniz Gül'ün de A Milli Futbol Takımı'nda forma giymek istediğini belirten Kazancı, "Kendi gönlü de var, bu işler inşallah son dakikada değişmez. Belli olmaz tabii ki bir takım çalışmalarımız var, evrak işleri var. Sonrasında umuyoruz ki kendisi en yakın zamanda milli formamıza kavuşacak" dedi.

Deniz Gül'ün dışında başka oyuncuları da milli takıma kazandırmak istediklerinin altını çizen Kazancı, "Sadece Deniz değil, başka oyuncular da var. Her mevkide rekabeti arttırmak derdindeyiz. Hem buradaki ambiyansı korumak hem de en iyileri havuzu genişleterek takımımıza kazandırmak en büyük arzumuz" şeklinde konuştu.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • bordo_bereli 3 saat önce Şikayet Et
    Vatandaşlık ve milliyetçilik duygusu olan tüm türk futbolcular milli takımda oynamalı
    Cevapla
  • devlet 4 saat önce Şikayet Et
    Şimdiden hayırlı uğurlu olsun....
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR