İzlanda - Türkiye maçı için karar verildi!

UEFA yetkilileri saha şartlarının uygun olduğunu bildirerek, İzlanda-Türkiye maçının belirlendiği saatte oynatılmasına karar verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.10.2024 17:19 GÜNCELLEME 14.10.2024 18:03 MİLLİ TAKIMLAR
İzlanda - Türkiye maçı için karar verildi!
İzlanda - Türkiye maçı için karar verildi!

İzlanda ile Türkiye arasındaki UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçı daha önceden belirlendiği gibi saat 21:45'te başlayacak.

Uluslar Ligi'nde A Milli Takım'ın İzlanda ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın zemindeki buzlanma nedeniyle ertelenmesi gündemdeydi. Yapılan son incelemeler sonrası UEFA yetkilileri ve hakemler maçın oynanmasına karar verdi. UEFA alınan kararın ardından TFF'ye bilgi verdi.



ULUSLAR LİGİ'NDEKİ 4. MAÇ

Türkiye, grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda Galler ile 0-0 berabere kalırken, İzmir'de İzlanda'yı 3-1 mağlup etti. Ay-yıldızlı ekip, üçüncü maçında Karadağ'ı 1-0 yendi.

Gruba sahasında 2-0'lık Karadağ galibiyetiyle başlayan İzlanda ise ikinci maçında Türkiye'ye 3-1 yenildi ve son mücadelesinde sahasında Galler ile 2-2 berabere kaldı.

Dördüncü maçlar öncesinde Türkiye, 7 puanla lider durumda bulunuyor. Grupta 5 puanlı Galler 2'nci, 4 puanlı İzlanda 3'üncü sırada yer alıyor. Grupta Karadağ'ın ise puanı bulunmuyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Cosmos 3 saat önce Şikayet Et
    Elbette uygun ama tekniği daha üstün olan Türkiye için değil, fizik gücü daha üstün olan İzlanda için...
    Cevapla
  • Hakkı Öztürk 3 saat önce Şikayet Et
    Oynayacak takım katil İsraili maçı olsaydı ertelendi. Türk milli maçı olunca şartlar ne olursa olsun oynanacak
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR