Montella'ya sürpriz talip! Dünya devi devrede

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella'yı listesine ekledi.

ABONE OL
GİRİŞ 16.10.2024 18:14 GÜNCELLEME 16.10.2024 18:57 MİLLİ TAKIMLAR
Montella'ya sürpriz talip! Dünya devi devrede
Montella'ya sürpriz talip! Dünya devi devrede

Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da alınan kötü sonuçlarından ardından Hollandalı teknik direktör Erik Ten Hag'ın görevine son verme ihtimali gündeme geldi.

Fenerbahçe maçı belirleyici olacak

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Manchester United yönetimi, UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'yle oynayacakları maçtan kötü sonuç alınırsa Erik Ten Hag'ın görevine son verecek.

Alternatifleri belirlendi

İngiliz ekibinin yöneticileri, Erik Ten Hag'la olası ayrılık ihitmallerini de göz önünde bulundurarak 54 yaşındaki çalıştırıcının alternatiflerini de belirledi. 

Montella da adaylar arasında

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre Manchester United’da teknik direktör adayları arasında Vincenzo Montella yer alıyor.

KAYNAK : Haber7
Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • rıfkı baba 47 dakika önce Şikayet Et
    Montella gibisi bir daha zor bulunur , gayet başarılı hoca, giderse milli takımın kontrasyonu bozulur, durduk yere talipleri artmıyor, dünya kupasına montella ile gidersek başarılı oluruz, adam gerçekten seviniyor kazanınca, başarılı maçlardan sonra hocayı takımı kötülemek milli olmamaktan gelir
    Cevapla
  • Erol 1 saat önce Şikayet Et
    Bence adam işini yapıyor bırakın yakasını yabancı olması daha iyi her söylenen eleştiriden haberi olmuyor herşeyi de anlamıyor ama bi gerçek var şuanki milli takım futbolcuları hep üst seviye takımlarda oynuyor hepsi de yıldız
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Hata yapar Türkiye de başarılı oldu
    Cevapla
  • cengiz han 1 saat önce Şikayet Et
    Montella turk vatandasligi verilmeli
    Cevapla
  • Eroll 2 saat önce Şikayet Et
    Monteli takımı müthiş motive ediyor, eric fergison gibi yıllarca takımın başında kalmalı. Gitsin diyenler Şenol Güneş ve Abdullah avcıyı isteyenler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR