Roberto Mancini'ye dudak uçuklatan tazminat!

Suudi Arabistan Milli Takımı'ndaki görevinden alınan Roberto Mancini'nin kazanacağı tazminat ile cebini dolduracağı ileri sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2024 16:01 GÜNCELLEME 26.10.2024 16:02 MİLLİ TAKIMLAR
Roberto Mancini'ye dudak uçuklatan tazminat!
Roberto Mancini'ye dudak uçuklatan tazminat!

Suudi Arabistan Milli Takımı'ndaki görevinden alınan Roberto Mancini'nin almaya hak kazandığı iddia edilen tazminatı dudak uçuklattı.

Daily Mail'in haberine göre; yıllık 21 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme imzalayan İtalyan çalıştırıcı, 14 ayın ardından görevden alınmış olsa da büyük bir servet sahibi oldu.

14 AYDA 41 MİLYON EURO

İddialara göre Suudi Arabistan yetkilileri, 59 yaşındaki teknik adama 14 aylık maaş ve tazminat dahil olmak üzere toplam 41 milyon Euro ödeme yaptı.

Haberde ayrıca takımın başında çıktığı 20 maçta yalnızca 8 galibiyet elde eden Roberto Mancini için karlı bir bilançonun ortaya çıktığı da öne sürüldü.

İtalyan teknik adam, uzun yıllar Manchester City'i çalıştırdıktan sonra 2013/14 sezonunda Galatasaray'ın başına geçmişti.

Sarı-kırmızılılar ile çıktığı 46 karşılaşmada 1.89 maç başı puan ortalaması yakalayan Mancini, Ziraat Türkiye Kupası'nı müzeye götürmüştü.

Mancini, İtalya Milli Takımı ile de EURO 2020'de şampiyon olma başarısı gösterdi.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Futboldaki bu TAZMİNAT Sistemi Kulüplerin SONUNU GETİRMEYE YÖNELİK... AMAAA İlgilenen yok maalesef... Canlarına tak edince, göreceğiz..
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 saat önce Şikayet Et
    Gazzede açlık yokluk şunlara bak eğlenceye milyar harcanıyor .
    Cevapla
  • ahmet sarmusak 2 saat önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun size...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR