Zaferin mimarları golü anlattı! 'Soyunma odasında konuşmuştuk'
2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı finalinde A Milli Takımımız, Romanya'yı 1-0 Arda Güler'in asisti Ferdi Kadıoğlu'nun golüyle 1-0 mağlup etti. Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu, maçtan sonra pozisyonu anlattı.
ABONE OL
2026 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı finalinde A Milli Takımımız, Romanya'yı 1-0 mağlup ederek finale yükseldi.
A Milli Takım'a galibiyeti getiren golü 53'ncü dakikada Ferdi Kadıoğlu kaydetti. Golün asistini Arda Güler yaptı.
Karşılaşmanın ardından birlikte açıklamalar yapan Arda Güler ve Ferdi Kadıoğlu, gol pozisyonunu anlattı.

"GOLÜ SOYUNMA ODASINDA KONUŞTUK"
Arda Güler, "Çok mutluyuz bu maçı kazandığımız için. İnşallah ikinci maçı da kazanıp Dünya Kupası'na katılmak istiyoruz. Ferdi abi inanılmaz bir koşu yaptı. Devre arasında da bunu konuşmuştuk. Ferdi abi, 'Arda topu aldığında koşu yapacağım' dedi. Yaptı da… Tek hedefimiz Dünya Kupası. 1 maç kaldı. Her şeyimizi verip Dünya Kupası'na gitmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.
Ferdi Kadıoğlu; “Bu pozisyonu soyunma odasında konuştuk. Böyle bir an geleceğini biliyorduk. Arda topu alınca koşu attım ve golü bulduk. Haydi Türkiye, hep beraber!” dedi.
-
Ümidimiz 33 dakika önce Şikayet EtKafaya takmış iki futbolcu çıkar dünya kupasını bile getirirBeğen
-
Misafir 1 saat önce Şikayet EtBu gençler iyi gidiyor.Beğen Toplam 4 beğeni
-
Güven 1 saat önce Şikayet EtAyaklarınıza sağlık koçlar. Başarılarınızın devamını diliyorumBeğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir 1 saat önce Şikayet EtTürkce bilmesine gerek yok bizim o bizim evladiniz Ülkemizi en güzel sekilde temsil edir o bizim evladinizBeğen Toplam 6 beğeni
-
Misafir 1 saat önce Şikayet EtDoğru türkçe çok konuşamıyor ama yürekli adam gibi adam bir türkBeğen Toplam 3 beğeni