Selam zerafet ile başladı

Yeni renk ve çizgileriyle SELAM 2016 İlkbahar-Yaz sezonunda kadınların yine gözdesi olacak.

ABONE OL
GİRİŞ 07.04.2016 11:10 GÜNCELLEME 07.04.2016 11:10 Moda
Selam zerafet ile başladı
Selam zerafet ile başladı

Yeni renk ve çizgileriyle SELAM 2016 İlkbahar-Yaz sezonunda bayanlara sunulan, 400 farklı model ve desende olan kreasyonuyla seçkin mağazalarda yerini aldı. Güncel renk ve desenlerde pardesü,kap,ferace ve tunik  çeşitleriyle SELAM şimdi ve daima şık. 

Selam Zerafet İle Başlar

Her zaman zerafeti ön planda tutan bayanlar için renk skalasının en asil tonları güncel kumaşlar ve modellerle buluşuyor. Estetik çizgisiyle SELAM  farklı bakış açısını vurguluyor.

Zerafet, SELAM’la bir kez daha vazgeçilmezliğini kanıtlıyor. SELAM 2016 İlkbahar-Yaz  koleksiyonunda farklı kumaş ve dokularda sunulan favori renklerine bordo, yağ yeşili, petrol mavisi, hardal sarısı ve saks mavisi gibi canlı tonlar eşlik ediyor.

HER ZAMAN YENİ

1990 yılından beri Bayan Dış Giyim’inde faaliyet gösteren SELAM, her geçen yıl kendini geliştirerek bayanların beğenisini kazanmak arzusuyla, iç ve dış pazarlarda yoluna devam etmektedir. Yenilenen amblem ve logosuyla da yeniliklere kapı açmıştır.

Anadolu’nun her köşesine ulaşmak çabası yanında dış pazarda da; özellikle Türkî Cumhuriyetler, Kuzey Afrika ülkeleri, Ortadoğu ve Avrupa’da isminden söz ettirme gayretiyle çalışmaktadır. Ayrıca üretimdeki ürün çeşitliliğini arttırmak, beğeni çıtasını yükseltmek, bilinirlik oranını arttırmak için sürekli  AR-GE çalışmalarına da devam etmektedir. 

SELAM farkını herkese ulaştırmak, yeni müşteri satış noktalarıyla hedeflerini büyütmek için çalışmaktadır. SELAM, kalitesini yeni konseptiyle ve marka gücüyle, bundan sonra da üretimden aldığı güçle Bayan Giyim’de farkını ortaya koyacak çalışmalara imza atmaya devam edecektir.

Seçkin mağazalarda yerini alan SELAM, zerafetine önem veren bayanları bekliyor. 
Selam şıklığı ve zerafetiyle yine göz kamaştırıyor.
 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR