2017-2018 gözlük trendleri

Tarzınızın tamamlayıcısı olan gözlükler kış aylarında da popülerliğini kaybetmiyor...

ABONE OL
GİRİŞ 28.10.2017 07:28 GÜNCELLEME 22.04.2018 10:22 Moda
2017-2018 gözlük trendleri
2017-2018 gözlük trendleri

2017'de trendi yalnız kıyafetler değil sık kullanılan aksesuarlar da belirliyor. Londra, New York ve Paris moda haftalarından gördüğümüz kadarıyla bu sene tüm kadınların en sevdiği aksesuarlardan biri olan gözlükler revaçta.  Eğer sizde klasik güneş gözlüklerinden sıkıldıysanız sezonun vintage ve renkli gözlüklerine bayılabilirsiniz.

Kedi gözlükleri şüphesiz modanın eskimeyen parçalarındandır. Her yüz yapısına uygun olan kedi gözlükler bu sene de oldukça popüler. Göz çevresini tamamen saran büyüklüğüyle makyaj bile yapmanıza gerek kalmıyor. Ayrıca kalın ve renkli çerçeveli gözlükler de bu sene ön planda.

Artık moda sadece cam ve cam renkleriyle alakalı değil. Çerçeveler de büyük ilgi görüyor. Renkli ve kalın çerçeveli gözlükler daha ilgi çekici ve şık duruyor. Geçen senelerde kısa süreliğine moda olan altıgen ve dörtgen çerçeveli gözlüklere bu sene pek rastlanmıyor.

Kullanılan çerçevesiz gözlükler de kırmızı sarı ve koyu renk camlı olarak üretilmiş bu nedenle çerçevesiz olduğu anlaşılmıyor. Çift çerçeveli camlar da bu sene podyumları süsledi. Üst üste takışmış gibi duran camlar oldukça cool ve sıra dışı bir görünüm kazandırıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR