Maskülen giyim tarzı nedir?

Maskülen giyim tarzı nedir? Maskülen kıyafetler nasıl kombinlenir? İşte bu soruların yanıtı...

ABONE OL
GİRİŞ 10.11.2017 07:28 GÜNCELLEME 10.11.2017 10:37 Moda
Maskülen giyim tarzı nedir?
Maskülen giyim tarzı nedir?

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz maskülen giyim tarzı, bu sene sokak modasının vazgeçilmezi oldu. Maskülen giyim tarzı, erkek giysilerinin renk ve çizgi kazandırılmış yani kadına uyarlanmış halidir. Kıyafetlerin daha erkeksi ve sert bir tavır içinde olmasıdır. Artık ülkemizde her mağazada bulunan maskülen kıyafetler, kadınların tam olarak benimsediği bir tarz oldu. 

Maskülen giyim tarzı bir bütün olarak kullanılmasının dışında ufak aksesuarlarla da aynı havayı yakalayabilme olanağını sağlar. Bu tarza en uygun parçalardan biri olan yakası iliklenmiş beyaz bol gömleklerdir. Yüksek bel, bol paça pantolon ve maskülen ceketler ile kombinlendiğinde bu tarzı tüm güzelliğiyle yansıtır. Bu tarz kombinlerde ayakkabı seçimi ise yine sert bir tavıra sahip maskülen ayakkabılardan yanadır.

Genelde bu tarzda sıkça karşılaştığımız ceket ve pantolon takımları, kravat ya da papyonlar ile kombinlenir. Çoğunlukla koyu renklerin hakim olduğu maskülen tarzın, bol pileli ve sigaret pantolonlarla kombinlenmesi bu tarzın olmazsa olmazıdır. Ancak bütün bunlara rağmen dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, erkek kıyafetleri ve ayakkabılarıyla maskülen bir hava yaratamayacağınızdır. Bu tarzdaki en temel durum kadın kıyafetleri, aksesuarları ve ayakkabılarında erkeksi bir hava bulunmasıdır.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR