Ten rengine göre eşarp seçme rehberi

Genellikle eşarp seçerken kıyafetlerle uygun olmasına dikkat edilir. Ancak eşarbın rengi teninizle uyumlu olması çok önemlidir. Sizler için ten rengine göre eşarp nasıl seçilir araştırdık. İşte eşarp seçme rehberi...

ABONE OL
GİRİŞ 03.03.2018 08:00 GÜNCELLEME 20.04.2018 14:24 Moda
Ten rengine göre eşarp seçme rehberi
Ten rengine göre eşarp seçme rehberi

Tesettürlü kadınların kombinlerini renklendiren eşarpların, günlük hayatta kullanımları çok kolaydır. Şimdilerde renk ve desenleriyle modaya uyum sağlayan eşarplar pamuk, ipek, naylon gibi farklı kumaşlardan yapılır. Kıyafetlerinizde renk uyumuna dikkat ettiğiniz kadar eşarbınız ve ten renginizin uyumuna da dikkat etmelisiniz.

Peki, hangi tene hangi renk eşarp kullanılmalı?

Esmer tenli kadınlar toz pembe, bebek mavisi ve eflatun gibi açık tonlarda eşarp tercih etmelidir. Bu renkler cildinizin aydınlık ve sağlıklı görünmesini sağlar. 

Buğday tenli kadınlar eşarp seçimini keskin renklerden yana yapmalıdır. Örneğin pembenin canlı tonları veya kırmızının koyu tonları olabilir.

Beyaz tenli kadınlar ise solgun görünen cildinin sağlıklı görünmesini sağlamak için eşarp seçimlerinde yeşilin her tonunu tercih edebilir. Asker, zümrüt, haki yeşili gibi tonlarda beyaz tenli kadınların seçebileceği renkler arasındadır.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Sema 6 yıl önce Şikayet Et
    Önceden açıkları kaptırdık şimdi kapalıları kapatmaya çalışıyoruz.
    Cevapla
  • Cemile 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok haklısınız ne hale geldik
    Cevapla
  • ipek bocegi 6 yıl önce Şikayet Et
    tanesi 150 lira olan ipek esarplarin nasil uretildigini biliyor musunuz.normalde kendiliginden kozasindan cikmasi gereken bocegin sirf daha cok ipek uretilebilmek icin diri diri kazanlarin icinde kaynatilarak yakildigini biliyor musunuz.buna kim ne zaman dur diyecek.bizim dinimizde bunun yeri yok.
    Cevapla
  • fatma 6 yıl önce Şikayet Et
    süslümanlar çoğaldı.
    Cevapla
  • Xdxx 5 yıl önce Şikayet Et
    Biraz daha insanların dinine saygılı olabilirsin sana bi zararı olmaz inan bana
    Cevapla
  • Vahşi cazibe 6 yıl önce Şikayet Et
    Eşarp da kadının süsü dur. Çok da çekici olmaya çalışmak bana ters .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR