Vintage giyim tarzı nedir? Vintage kombinler

Geçmiş yıllarda moda olan parçaların günümüzde hala kullanılmasıyla oluşturulan giyim tarzına vintage olarak tanımlayabiliriz. Şimdilerde yeniden gündeme gelen vintage modası ile yapabileceğiniz 3 farklı kombin önerisini araştırdık. İşte sezonun en trend modası vintage parçalarla 3 farklı kombin...

ABONE OL
GİRİŞ 28.03.2018 07:10 GÜNCELLEME 28.03.2018 14:40 Moda
Vintage giyim tarzı nedir? Vintage kombinler
Vintage giyim tarzı nedir? Vintage kombinler

Vintage giyim modası, eski döneme ait parçaların hem modern hem de retro bir tarz oluşturarak günümüze uyarlanmasıdır. Ancak bu giyim tarzında dikkat edilmesi gereken en önemli nokta eski olan her kıyafetin vintage olmadığıdır. Doğru parçaları birleştiremediğinizde, tarz olmak yerine modası geçmiş bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Vintage giyimin farklı bir tarz gibi yansıtılmasının asıl sebebi parçaları birbirleriyle kombinlemenin zor olmasıdır. Sizler için vintage modasına örnek olabilecek 3 farklı kombin önerisini araştırdık. İşte vintage giyim stili kombin önerileri...

1-

Günlük kombinlerinize vintage tarzı uyarlamak istiyorsanız, mom jeanın üzerine retro bir kazak giyebilir, beyaz ayakkabı siyah çanta ile kolayca kombin yapabilirsiniz.

2-

Hem rahat hem de şık kombin oluşmak istiyorsanız ekose bir etek kurtarıcı parçanız olabilir. Geçmiş dönemlere ait izler taşıyan ekose eteğinize minik topuklu bir ayakkabı beyaz gömlek ve kot ceket eşik edebilir.

3-

Her daim şık görünmeyi seven kadınlar için salaş kıyafetler vazgeçilmezdir. Mor bir kazak ile siyah bol bir pantolon vintage tarzı temsil ederken günümüzün en trend çanta ve ayakkabılarıyla da modern bir görünüm sağlayabilirsiniz.

YORUMLAR 1
  • Hatice Çınar 5 yıl önce Şikayet Et
    Bende de var size ulaşmak isterdim
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR