Bahar gardırobu olmazsa olmazları nelerdir?

Havaların ısınmasıyla kışlık kıyafetler yerini daha ince kıyafetlere bıraktı. Sizler için bu bahar gardırobunuzda eksik etmemeniz gereken kıyafetleri araştırdık. İşte bu bahar gardırobunuza eklemeniz gereken parçalar...

ABONE OL
GİRİŞ 09.04.2018 07:50 GÜNCELLEME 09.04.2018 09:15 Moda
Bahar gardırobu olmazsa olmazları nelerdir?
Bahar gardırobu olmazsa olmazları nelerdir?

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte havalar ısınarak kendini belli etmeye başladı. Bahar kıyafetleri dolaplardaki yerlerini alırken, kışlık kıyafetler dolapların derinliklerine gömüldü. Sezonu stil sahibi olarak geçirmek isteyenler için bu bahar gardırobunuza eklemeniz gereken parçalar...


Bu sezon bol bol göreceğimiz trençkotlar, mevsim geçişlerinde kurtarıcı rol oynuyorlar. Kot ceketler ile tamamlayabileceğiniz jean pantolonlar ile sokaklarda gözleri üzerinize çekebilir, şık bir ceket ile ofis şıklığı oluşturarak sezonun trendlerine ayak uydurabilirsiniz.


Beyaz sneakerlar her zaman olduğu gibi bu sezon da olmazsa olmazlar arasında. Jean pantolonlar ile oldukça havalı duran bilekte botlar ile sokak stilini, geometrik topuk ile gece davetlerin de göz kamaştırabilirsiniz.


Altın sarısı halka küpeler ile kombininize farklı bir hava katabilir, modanın yeni trendi olan Matrix etkisine bir gözlük ile ayak uydurabilirsiniz. Geçtiğimiz yılda oldukça popüler olan bel çantaları bu sezonda bahar gardırobunuzun olmazsa olmazları arasında!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR