Gladyatör ayakkabı modası

Spor şıklığı sevenlere müjde! 2018 İlkbahar - Yaz sezonunda rahatlığı ve farklı tasarımlarıyla, gladyatör ayakkabılar vitrinlerde yerini almaya hazırlanıyor. İşte gladyatör ayakkabı modası hakkında her şey...

ABONE OL
GİRİŞ 25.04.2018 07:18 GÜNCELLEME 25.04.2018 13:36 Moda
Gladyatör ayakkabı modası
Gladyatör ayakkabı modası

Kendine özgü tarzı olan kadınlar genellikle farklı tasarımlardan oluşan ayakkabı ve çantalarla öne çıkmayı severler. 2018 bahar sezonu tam da kendine özgü kadınları sevindirecek türden. Vitrinlerde yerini almaya hazırlanan gladyatör ayakkabılar, bağcıklı, şeffaf, uzun ve sıra dışı görüntüleriyle göze çarpıyor.

Bahar sezonunun yeni trendi gladyatör ayakkabılar hakkında bilinmesi gereken her şey yasemin.com'da! İşte gladyatör ayakkabı modası...

Gladyatör ayakkabılar, kısa etekler ve elbiselerle kombinlendiğinde şık bir görüntü elde etmenizi sağlar. Ancak havaların tamamen ısınmaması nedeniyle hafif yırtmaçlı elbiselerle de muhteşem bir sonuç elde edebilirsiniz. 

Sokak modasının gözdesi olacak gladyatör ayakkabılar, rahat olmasıyla da günün kurtarıcı parçası olabilir. Bu ayakkabılarla güçlü ve cesur kombinler yapabilirsiniz. Ayak bileklerini tamamen saran gladyatör ayakkabılar, bacakların ince görünmesine de yardımcı oluyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR