Okulun ilk günü nasıl giyinilmeli?

Üniversitenin ilk gün heyecanını atacak bir stille kendinizi daha öz güvenli hissedebilirsiniz. Peki,okulun ilk günü nasıl giyinilmelidir? Sizler için araştırdık. İşte okulun ilk günü yapacağınız kombin önerileri...

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2018 08:10 GÜNCELLEME 01.10.2018 23:47 Moda
Okulun ilk günü nasıl giyinilmeli?
Okulun ilk günü nasıl giyinilmeli?

Okulun ilk günü fazla abartılı ve gösterişli kıyafetler tercih etmenize gerek yok. Stil sahibi ve sade görünmek daha önemlidir. Peki ilk gün neleri tercih ederseniz modayı yakından takıp ettiğinizi kanıtlarsınız?

İşte sezonun en trendleri ile okulun ilk günün tanını çıkaracağınız öneriler...

Öncelikle okulun açılışı soğuk ve yağmurlu havalara denk geldiğinden sezonun gözde trençkotları ve yağmurlukları kombininizin ilk parçası olabilir. Bu parçaları seçerken sezonun kırmızı, pudra, yeşil ve taba tonlarını da göz önünde bulundurmalısınız.

KOMBİN DETAYLARI

Şal - KOZADAN / 130.00 TL

Trençkot - ZARA / 399,95 TL

Etek - ZARA / 269,95 TL

Çanta - ZARA / 499,95 TL

Ayakkabı - ZARA / 399,95 TL

Yazın trend olan ve sonbahar kış ayalarında da trend olma özelliğini koruyan bel çantaları hem okullu hem de stil sahibi gösterecektir. Yeni tarz şal ve eşarp bağlama teknikleri ile yaşınızı gösterebilirsiniz.

Aynı zamanda pileli etekleri de unutmayalım! Pileli eteklerle de modayı yakından takip ettiğinizi gösterecektir. Sweatle tam bir kolej havası yakalayabilirsiniz. Sweatleri kombinlerken şal kullanmak sizi olduğunuzdan daha spor bir görünüme kavuşturacaktır.

Öz güveninizi artıracak olan bu kombinler aynı zamanda kişiliğinizi de yansıtabilir. Okulun ilk gününü tek parça ile iddialı hale getirmenizi sağlayacak çorap spor ayakkabılara da dolabınızda yer açmalısınız. Ayrıca beyaz her sene olduğu gibi bu sezonda soğuk havaya rağmen tercih edilen renklerden biridir. Özellikle ayakkabı ve aksesuarlar tercihlerinizi beyazdan yana kullanabilirsiniz. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR