Trend abaya modelleri

Orta doğuda abaya, uzak doğuda kimono olarak kullanılan uzun kaplar kış sezonuna özel payet ve desenleri ile karşımıza çıktı. Özellikle özel davetlerde kullanılan bu modeller hem şıklığınızı hem de zarefetinizi ön plana çıkarıyor. Bu yüzden kış sezonun en göz alıcı abaya modellerini ve fiyatlarını sizler için radarımıza aldık.

ABONE OL
GİRİŞ 05.01.2019 08:14 GÜNCELLEME 06.01.2019 08:26 Moda
Trend abaya modelleri
Trend abaya modelleri

Muhafazakar tasarımın en kullanışlı parçalarından biri olan abiyeye benzeyen fakat model itibari ile Orta Doğu'yu yansıtan abayalar kış sezonunda oldukça kullanışlı hal getirildi. Uzak doğu modasında kimono olarak kullanılan geniş ve sadece belden bağlanarak kullanılan bu model yeni tasarımlarla gardırobunuzu süslemeyi bekliyor.

Nişan, düğün ve diğer özel davetlerde kullanabileceğiniz bu modelli markalarda kadrajlarına alarak yeni tasarımlarla daha kullanışlı hale getirdi. Genellikle siyah olarak kullanılan bu tarz sezonun renkleri ve desenleri ile de bir araya getirildi. Zühre'nin "olduğu gibi" görünmek kreaksiyonunda göz dolduran bu tasarımlar muhafazakar metropol kadınlarının göz bebeği olma yolunda.

Özel davetlerin yanı sıra günün her anında parlamanızı sağlayan bu parça güçlü ve kendinden emin kadınların tarzını açığa çıkartıyor.

KIŞ SEZONUN EN GÖZ ALICI ABAYA MODELLERİ VE FİYATLARI

Melike Tatar - ABAYA / 269,99 TL

Melike Tatar - ABAYA / 279,99 TL

Melike Tatar - ABAYA / 299,99 TL

Melike Tatar - ABAYA / 249,99 TL

Melike Tatar - ABAYA / 99,99 TL

Melike Tatar - ABAYA / 189,99 TL

Melike Tatar - ABAYA / 289,99 TL

Melike Tatar - ABAYA / 219,99 TL

VIVENCIA - Abaya / 209,00 TL

YORUMLAR 1
  • Zühre 5 yıl önce Şikayet Et
    Abaya, kökeni *ab" olan ve beni tanımlayan bir kelimedir.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR