Televizyon ekranlarındaki en şık ünlü isimler

Onlar hem başrol hem de bir ınfluencer. Hem giyim tarzları hem de şıklıklarıyla izleyiciye öncü oluyorlar. Hande Erçel, Elçin Sangu, Aslı Enver... Rol aldığı dizinin havalı kadınları. Sizler için hem giyim tarzı hem de duruşuyla seyirciye tarzını geçirmeyi başaran kadın oyuncuları derledik. Nasıl giyiniyorlar, ne tarz kombinlerle karşımıza çıkıyorlar. İşte ekranın en şık kadınları!

ABONE OL
GİRİŞ 05.04.2019 08:10 GÜNCELLEME 07.04.2019 08:58 Moda
Televizyon ekranlarındaki en şık ünlü isimler
Televizyon ekranlarındaki en şık ünlü isimler

İzlediğiniz dizilerin başrol karakterleri her zaman ilgi çekici olurlar. Bunu sadece karakterleriyle elde ettikleri ilgiden dolayı değil, şıklıklarıyla da sağlarlar. Elde ettikleri şıklıklarla göz dolduran bu isimler, aslına bakılırsa bir bakıma da ekranın ınfluencer'ı görevini üstleniyorlar. Özellikle genç kızların giyim tarzlarını taklit ettiği bu isimler, tarzlarıyla kendilerini izleyenlere öncülük ediyorlar. Nitekim ınfluencer kelimesi de tam olarak bu anlamı taşıyor. Biz de sizler için ekranın ınfluencerlarını derledik. 

Elçin Sangu, Hande Erçel, Devrim Özkan gibi isimler hali hazırda rol aldıkları projelerle bunu en iyi şekilde sağlıyorlar demek mümkün olacaktır. Peki bunu sadece onlar mı sağlıyorlar? Elbette hayır. İşte ekranın en şık kadınları!

HANDE ERÇEL

Hande Erçel

Hande Erçel - Halka

Çoğunlukla trençkot ve loft gömlek tarzıyla izlediğimiz Erçel, ceket & gömlek ve ceket & bluz kombinlerinde öncülük ediyor.

MELİSA ASLI PAMUK

Melisa Aslı Pamuk

Melisa Aslı Pamuk - Çarpışma

Daha çok spor kıyafetlerle izlediğimiz Pamuk, sweatshirt ve pantolon kombinlerinde oldukça ilgi çekiyor. Yine buna uygun olarak daha salaş şeyleri de görüyor olmamız mümkün.

ASLI ENVER

Aslı Enver

Aslı Enver - İstanbullu Gelin

Kestirdiği kakül saçlarıyla da saç modasına yön veren Aslı Enver, Süreyya karakterine artık kendi tarzını da yansıtmaya başladı demek mümkün. Çoğunlukla salaş tarzları seçen Enver, uzun etekler, bol hırkalar tercih ediyor.

ELÇİN SANGU

Elçin Sangu

Elçin Sangu - Çarpışma

Bir önceki dizisine oranla daha ciddi ve duvarları kalın olan bir rolde izlediğimiz Sangu, rolünün karakterine uygun olarak daha ağır parçaları tercih ediyor. Bunlar da çoğunlukla koyu ve düz renkli kazak, bluz, gömlek ve ceketler oluyor.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ

Dilan Çiçek Deniz

Dilan Çiçek Deniz - Çukur

Dizinin ağır yapısına zıt olarak daha frapan ve özgür bir giyim tarzına sahip olan Sena karakteri, giyinişe bir karakter şıklığı katmak isteyenlerin ilgisini çekiyor.

DEVRİM ÖZKAN

Devrim Özkan

Devrim Özkan - Vuslat

TRT'nin ilgiyle takip edilen dizisi Vuslat'ın başrol oyuncusu Devrim Özkan, diziye kattığı sadeliğiyle dikkat çekiyor. Kısa sürede büyük ilgi çeken Özkan da bu listede kendisine şıklığıyla yer buluyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR