Mutlaka uygulamanız gereken 4 moda trendi

Moda dünyasının bizlere sunduğu sayısız trend bulunuyor. Hangisini uygulayacağız, bunu uygulayacağım ama nasıl gider diye düşünüp duranlardan mısınız? Bu yüzden sizlere ilkbahar ve yaz sezonunda uygulayabileceğiniz 4 moda trendini sunuyoruz. Bu trendleri kesinlikle denemelisiniz. İşte mutlaka uygulamanız gereken 4 moda trendi!

ABONE OL
GİRİŞ 10.04.2019 08:02 GÜNCELLEME 10.04.2019 10:37 Moda
Mutlaka uygulamanız gereken 4 moda trendi
Mutlaka uygulamanız gereken 4 moda trendi

Moda, içerisinde sayısız trend bulunduran geniş bir dünya. Bu trendlerden hangisini uygulayacağız, uygulasak dahi nasıl kombinleyeceğiz bilemeyiz. İşinizi kolaylaştırmak amacımız diyor ve sizlere ilkbahar ve yaz sezonunda uygulayabileceğiniz 4 moda trendini sunuyoruz. Bu trendleri kesinlikle denemelisiniz. İşte mutlaka uygulamanız gereken 4 moda trendi!

ASİT DENİM

Asit denim

Kot tarihinin en bilindik ve bir o kadar da ötelenmiş modeli olan denimler, yeniden raflarda. Denim pantolonlarınızı, geniş omuzlu t-shirt ya da batik desenli üstlerle kombinleyebilirsiniz.

SARI VE TONLARI / GÜNEŞ SARISI

Sarı renk elbise

Özellikle sarının koyu tonlarını tercih etmenizi öneriyoruz. Güneş Sarısı adını da taşıyan bu trend,özellikle yaz sezonunun en üst trendi olacak.

DESEN ÜSTÜ DESEN

Desen üstü desen trendi

Baskılı bir t-shirt ve altına desenli bir tül etek. Farklı ve alakasız duran ancak sezonun en çok ilgi çekecek olan trendi. 

CALIFORNIA COOL

Calıfornıa Cool

Cool ve rahat bir görüntü yakalamanın peşinde olanlar için en uygun trend bu. Batik, mavi tonlar ve cool bir duruş. İşte sizin tarzınız.

Calıfornıa Cool trendi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR