Bahar trendleri neler? Sokak modasında öne çıkanlar

Baharın sıcaklığı içimizi ısıtmaya başladı. Ünlü markaların birbirinden güzel bahar modelleri, sadece vitrinlerde değil sokak modasında da yerini alıyor. Cıvıl cıvıl renkler, tasarımlar ve ritmik desenler... Peki bu bahar mevsiminde gardroplarda nasıl modeller yer alıyor? Baharın öne çıkan trendleri neler? Sokak modasında baharı stil sahibi kimliğiyle karşılamak isteyenler için bahar trendleri tüyoları haberimizde.

ABONE OL
GİRİŞ 27.04.2019 08:19 GÜNCELLEME 27.04.2019 08:42 Moda
Bahar trendleri neler? Sokak modasında öne çıkanlar
Bahar trendleri neler? Sokak modasında öne çıkanlar

Bahar modası 2019 yılının sokak modasına damga vuracak. Birbirinden farklı renkler podyumlarda olduğu gibi sokak modasında da kendini göstermeye başladı. Sezonun en trend renkleri ve modelleriyle yılın modasına ayak uydurmaya ne derseniz? Tek bir parçayla bahara "merhaba" demek isteyenlere özel sokak modasının öne çıkanlarını sizlerin beğenisine sunuyoruz. Bu yıl çok sık göreceğimiz renkler, modeller ve kombinler neler? Siz de 2019'un sokak modasında hangi parçalar var öğrenmek için geç kalmayın...

bahar sokak modası

SOKAK STİLİNDE ÖNE ÇIKANLAR

Bu sezon sokak modasında 2 kavram ön planda; monokrom ve ton sür ton. Monokrom; baştan aşağıya aynı rengi giyinmek akımını, ton sür ton ise aynı rengin farklı tonlarını kombinlemek akımını temsil eder. 

İlk kez '90'lı yıllarda görmeye başladığımız batik stili, bu sezonda da sokak modasında karşımıza çıkıyor. Uzun bir batik elbise, elbisenin içine giyebileceğiniz bir tişört ile bu trendi uygulayabilirsiniz. Ayakkabı olarak da sandalet tercihi önerimizdir.

2019 ilkbahar - yaz t-shirt modasında neler var öğrenmek için tıklayın...
 

Morhipo koton t-shirt

MORHİPO - KOTON: 22.99 TL

Bu sezon kısa taytlar yerine boyları biraz daha uzamış şortlar dikkat çekiyor. Pantolonlar konusunda tercihiniz Skinny jean yerine mom jeanler ve paçası püsküllü jean modeller olacak.

Bu baharda birbirinden farklı trendleri bir arada göreceğimiz kesin. Her trendde kendi tarzınızı yansıtmak önceliğiniz olsun.

Morhipo People by Fabrika mom jean

MORHİPO - PEOPLE BY FABRİKA: 49.99 TL

Morhipo Ng Style modelleri

MORHİPO - NG STYLE: 249.90 TL

Morhipo Ng Style modelleri

MORHİPO - NG STYLE: 179.90 TL

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR