Buse Varol bu tarzı tercih etti! Sezonun en trend hamile giyim modelleri

Sonbahar ve kış sezonuna girmemize az bir süre kaldı. Hamile kadınlar için sonbahar kış sezonunda hem rahat hem de şık bir görüntü oluşturmak oldukça zordur. Son dönemde oldukça konuşulan Buse Varol, Bengü ve Fahriye Evcen gibi isimlerse bunu oldukça iyi başarıyor. Peki sezonun en trend hamile giyim kombinleri nasıl? Sizler için bu içeriğimiz içerisinde; Fahriye Evcen, Bengü, Almeda Abazi ve Buse Varol gibi isimlerden yola çıkıp sezonun en trend hamile giyim kombinlerini derledik.

ABONE OL
GİRİŞ 29.08.2019 07:56 GÜNCELLEME 29.08.2019 08:14 Moda
Buse Varol bu tarzı tercih etti! Sezonun en trend hamile giyim modelleri
Buse Varol bu tarzı tercih etti! Sezonun en trend hamile giyim modelleri

Moda konusunda her zaman rahatlık ön plandadır. Bu durum özellikle hamile giyim için oldukça önemli bir noktadır. Peki hamileler nasıl giyinmelidirler? Son dönemin en çok konuşulan isimleri; yakın zamanda doğum yapmış olan Almeda Abazi, Bengü, Buse Varol ve Fahriye Evcen. 2019 yılını hamile olarak geçiren bu kadınlar, 9 aylık süreci en şık ve en rahat biçimde geçirmeyi başardılar. Peki hamilelik süreçlerinde nasıl bir tarzı tercih ettiler? Sizler için, Almeda Abazi, Bengü, Buse Varol ve Fahriye Evcen'in hamilelik dönemi tarzlarından yola çıkarak, 2019'un en trend hamile giyim kombinlerini derledik.

hamile giyim kombin

SEZONUN EN TREND HAMİLE GİYİM MODELLERİ

Hamile giyiminde dikkat edilmesi gereken en önemli şey rahatlık ve esnekliktir. Özellikle karın bölgesini sıkmayacak olan bir elbise, bluz ve bel kısmında iz bırakmayacak bir pantolon en doğru seçim olacaktır.

Bu anlamda da; Fahriye Evcen'in kombinlerinde bunu oldukça sık görüyoruz. Evcen, uzun ve bol elbiseleri hamileliği döneminde üzerinden neredeyse hiç çıkarmadı.

fahriye evcen

Tiril tiril elbiseler hem kişiyi sıkmaz hem de rahatlık sağlar. Aynı şekilde spor giyim de bu anlamda faydalı bir modeldir. Ki bunu kışın da denemeye devam edin. Biz Fahriye Evcen dedik ancak Bengü de hep elbiseyi tercih edenlerden oldu.

Mini elbiseleri seçen Bengü, saç konusunda ise toplu modelleri ya da aksesuarlarla süslenmiş saç modellerini kullanmayı tercih etti.

bengü

Son olarak; alt giyimde belden lastikli, eşofman ve spor tarzı pantolonlar karın bölgesinde sıkılık oluşturmadığı ve iz kalmasına engel olduğu için avantajlıdır. 

Bunu tercih eden kişilerse Buse Varol ve Almeda Abazi oldu. Abazi, daha çok tayt üzerine uzun bluzları tercih ederken, Buse Varol ise kot, t shirt ya da gömlek kombinlerini kendisine uygun oldu.

almeda abazi

Nitekim bunu sonbahar ve kış sezonunda da uygulayabilirsiniz. 

buse varol

hamile giyim modelleri 2019

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR