Yaz sezonunun en şık spor sandalet modelleri

Sezonun ayakkabı modelleri arasında en çok dikkat çeken model spor sandaletler oluyor. Hem şık hem de rahat yapısıyla dikkat çeken spor sandalet modelleri, yazın en dikkat çeken ayakkabıları oluyor. Peki sandalet seçerken nelere dikkat edilmeli? Sezonun sandalet modelleri nasıl ve hangi fiyat aralıklarında yer alıyor? Spor sandalet modelleri ile ilgili tüm detaylar sadece yasemin.com'da!

ABONE OL
GİRİŞ 14.06.2019 07:49 GÜNCELLEME 14.06.2019 09:25 Moda
Yaz sezonunun en şık spor sandalet modelleri
Yaz sezonunun en şık spor sandalet modelleri

Yaz sezonunda ayaklarımızı özgürleştirme vakti geldi. Yazlık elbiselerinize yakışacak birçok ayakkabı modeli bulunuyor. Ancak hem şık hem de rahat bir ayakkabı modeli arıyorsanız önerimiz spor sandalet modelleri olacaktır. Elbette yalnızca elbiseler için değil kargo pantolonlarınız için de oldukça şık olacak olan bu modeller, it-girl denilen kombinlerin de artık bir numaralı parçası oluyor diyebiliriz. Öyleyse içeriğimiz içerisinde sezonun trend spor sandalet modellerine yakından bakalım:

YAZ SEZONUNUN EN ŞIK SPOR SANDALET MODELLERİ

Bir spor sandalet alırken nelere dikkat edilir konusuna iki başlık altında bakmak doğru olacaktır. Biri sandalet modelleri, diğeri spor ayakkabı modelleri. Öncelikle sandalet modellerine bakalım. Eğer polyester ve naylon ayakkabılar tercih ettiyseniz, sıcak hava sebebiyle ayaklarınızı rahatsız hissedebilirsiniz. 

FLO: 120 TL

BUTİGO: 100 TL

Ayaklarınızı daha yumuşak tutmak isterseniz de ortopedik ayakkabı ve sandaletleri tercih edin. Spor ayakkabı noktasında ise yürüyüş ve koşu aşamalarına önem verin. Ve her şeyden önce ayağınızı sıkmaması konusuna önem gösterin.

BUTİGO: 100 TL

BUTİGO: 100 TL

Tabanlarınızı sıkmayacak ve ayak parmaklarınızı kesmeyecek modeller, daha şık ve rahat bir görüntü oluşturmanızı sağlayacaktır.

FLO: 120 TL

MİSS F: 70 TL

BUTİGO: 100 TL

YORUMLAR 1
  • Semra 4 yıl önce Şikayet Et
    En baştaki kırmızı beyaz, siyah beyaz olanları nereden alabiliriz?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR