Yağmurlu havalara özel sweatshirt etek kombinleri

Sonbahar döneminde her giyim tarzına uygun en trend kombin çeşidi etek ve sweatlerdir. Bol kesimli bir swetshirt ve desenli bir etek ile sonbahar sezonu için, oldukça şık bir kombin oluşturmanız mümkün. Peki en uyumlu kazak etek kombinleri nasıl yapılır? Sweatshirt etek kombinlerinde tercih edebileceğiniz ayakkabı modelleri nelerdir? 2019 yılının etek sweatshirt kombinleri nasıl? Etek sweatshirt kombinleri ile ilgili bilinmesi gerekenler içeriğimizde!

ABONE OL
GİRİŞ 09.10.2019 08:20 GÜNCELLEME 09.10.2019 08:30 Moda
Yağmurlu havalara özel sweatshirt etek kombinleri
Yağmurlu havalara özel sweatshirt etek kombinleri

Sonbahar deyince akla gelen ilk parçalardan biri sweatshirtlerdir. Sweatshirt kombini yaparken akla hep jean pantolonlar gelir. Ancak sonbahar sezonunda en çok tercih edilecek olan kombin, etek-sweatshirt kombinleridir. Yağmurlu geçen şu zamanlarda en çok tercih edilecek kombin stili, sweatshirt-etek kombinleri olacaktır. Hem rahat hem de şık bir görünüm kazanmanızı sağlayacak bu kombinler, 2019 sonbahar sezonunda her yerde karşımıza çıkar. Peki 2019 etek-sweatshirt kombinleri, 2019 sezonunda karşımıza nasıl çıkıyor? Sweatshirt-etek kombinlerken tercih edebileceğiniz ayakkabı ve çanta aksesuarları nelerdir? İşte etek-sweatshirt kombinleriyle ilgili tüm bilinmesi gerekenler:

SWEATSHİRT-ETEK KOMBİN ÖNERİLERİ

sweat kombinleri 2019

Kombin yaparken genel olarak ele almanız gereken ilk şey, desenli bir modelle desenli bir parçayı kombinlememeniz. Bir parça hareketli ve desenliyse, -ki çoğunlukla sweatshirtler olur- diğerini düz tutun. 

sweatshirt etek kombinleri tesettür

Seçeceğiniz ayakkabı için spor ayakkabıları önceliğinize alabilirsiniz, ancak kısa topuklu bir ayakkabı da olabildiğince şık bir görünüm sunacak ve sweatshirt'in spor yapısını kıracaktır.

2019-20 SWEATSHİRT ETEK FİYATLARI

koton etek

KOTON: 80 TL

koton sweatshirt

KOTON: 80 TL - 90 TL

bershka etek

BERSHKA: 130 TL - 200 TL

bershka sweatshirt

BERSHKA: 70 TL - 160 TL

zara sweatshirt

ZARA: 120 TL

zara etek

ZARA: 170 TL - 200 TL

SWEATSHİRT-ETEK KOMBİNLERİ

sweat etek kombini

sweat etek kombinleri

sweat kombinleri

sweatshirt etek kombinleri instagram

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR