Stradivarius'un yeni yüzü Alina Boz'un stiliyle günlük kombin oluşturmanın yolları

Son olarak TRT dizisi Elimi Bırakma'da başrol oynayan genç oyuncu Alina Boz, dünyaca ünlü İspanyol giyim devi Stradivarius'un Türkiye'deki marka yüzü oldu. Genç yaşına rağmen oyunculukta kısa sürede büyük başarı elde eden Boz, bunu herkes tarafından beğenilen stiliyle de başarmış durumda. Peki Alina Boz'un stiliyle nasıl bir günlük kombin oluşturulabilir? İşte Alina Boz stiliyle günlük kombin oluşturmanın yolları.

ABONE OL
GİRİŞ 03.04.2020 14:46 GÜNCELLEME 03.04.2020 14:47 Moda
Stradivarius'un yeni yüzü Alina Boz'un stiliyle günlük kombin oluşturmanın yolları
Stradivarius'un yeni yüzü Alina Boz'un stiliyle günlük kombin oluşturmanın yolları

O'nu ilk kez Ata Demirer ile beraber rol aldığı Avea reklamları ve Cesur Hemşire dizisindeki Canan rolüyle tanıdık. Ancak asıl çıkışını, 16 yaşında oynamaya başladığı ve tam 3 sezon süren Paramparça dizisiyle yaptı. Erkan Petekkaya ve Ebru Özkan'ın şımarık ve kötülük peşindeki kızları Hazal'ı o kadar başarılı oynadı ki, performansından dolayı rol arkadaşlarından bile tebrik telefonları almaya başladı. Bu diziyle elde ettiği başarısı o'na, TRT dizisi Elimi Bırakma'da başrol getirdi. Mesleki anlamdaki istikrarlı çıkışını sürdürürken stiliyle de büyük beğeni toplamaya başladı. Genç yaşına oranla oldukça dikkat çekici bir stile sahip olan Boz, kısa sürede Alina Boz stilini oluşturmayı başardı. Ve 2020 yılında İspanyol devi Stradivarius'un Türkiye marka yüzü oldu. Peki şu anda 21 yaşında olan Alina Boz'u marka yüzü yapacak kadar çok beğenilen stilinde nasıl bir yaklaşım hakim? Kombinlerinde hangi renk ve parçaları ağırlıklı olarak tercih ediyor? Sizler için, Alina Boz stilinden yola çıkarak bir günlük kombin önerileri listesi oluşturduk.

ALİNA BOZ STİLİ  

2020 sezonunda yırtık jean modası hakim. Boz, yırtık jean modasına uyup üzerine beyaz bir t-shirt ve siyah kot ceket tercihinde bulunmuş. Nisan yağmurlarının başladığı bu dönemde, bu tarz bir kombininizin üzerine, sarı gibi açık tonlarda bir yağmurluk tercih edebilirsiniz.

Yine yırtık jean modasıyla devam edilirse, kahve tonlarda bir sweatshirt de oldukça şık duracaktır. Boz, bu kombini tamamlamak için siyah bilekten kesim bir bot tercih etmiş.

Kahve tonlarını sevdiğini anladığımız genç oyuncu, bu rengi kırmızı gibi canlı bir tonla birleştirmiş. Ne kadar zıt renkler olsa da, uyumlu bir birliktelik oluşturmayı başarmış. Kombindeki hareketlilik ise yalnızca etekte bulunuyor. 

Uzun ve ince hırka veya gömlekler, günlük kombinlerin en vazgeçilmez parçalarındandır. Alina Boz'un kombininde kahve ve tonları bu üst parçasında kendisine yer bulmuş, jean sevgisinden de vazgeçmeyen Boz, her iki parçayı beyaz düz bir t-shirt ile tamamlamış.

Ve son olarak... Kahve tonlarına olduğu kadar mavi rengine de kombinlerinde sıkça yer verdiği görülen Boz'un bu stilinde, kot bol bir gömlek, jean bir pantolon ve beyaz düz bir t-shirt ile sade ve spor bir kombin oluşturulmuş. Günlük kombinlerin vazgeçilmez stillerinden demek mümkün.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR