Evdeki basit parçalarla kolay ve şık kombin oluşturmanın yolları

Gardırobunuzdaki basit ve sade günlük parçalarla oldukça şık kombinler oluşturabilmeniz mümkün. Beyaz bir t-shirt ile salaş bir sweatshirt ile hem rahat hem de cool bir görüntü oluşturabilirsiniz. Peki bunu nasıl uygulayabilirsiniz? İşte evdeki basit parçalarla kolay ve şık kombin oluşturmanın yolları.

ABONE OL
GİRİŞ 06.05.2020 17:54 GÜNCELLEME 06.05.2020 17:56 Moda
Evdeki basit parçalarla kolay ve şık kombin oluşturmanın yolları
Evdeki basit parçalarla kolay ve şık kombin oluşturmanın yolları

Havalar ısınmaya başladı evet. Ama lütfen güzel havaya aldanıp da sokağa çıkmayın. Hayatı eve sığdırarak, sosyal mesafeyi koruyun ve Koronavirüs ile mücadelede uyulması gereken tüm kurallara uyun. Hayatı eve sığdırırken, kendinize her anlamda vakit ayırabilirsiniz. Örneğin, zamanınızın tamamını evde geçirdiğiniz bu günlerde, tıpkı virüs salgını olmadığı zamanlarda sosyal hayatınız içerisinde uyguladığınız gibi şık ve özenli olmaya özen gösterebilirsiniz. Çünkü evde olmanız demek, şıklığınızdan ve aynı zamanda rahatlığınızdan ödün vereceğiniz anlamına gelmiyor. Basit ve dikkat çekici parçalarla istediğiniz şıklığı, ev kombinlerinizde de rahatlıkla yakalamanız mümkün. Bunun için gardırobunuzdaki, sezonun trend parçalarını ön plana çıkartın. Evinize taşıyabileceğiniz, giydiğinizde sizi sıkmayıp hem rahat hissettirecek hem de şık gösterecek kombinleri sizler için derledik. 

Bahar aylarında pantolonlar biraz geriye atılır ve etekler ön plana alınır. Eteklerinizi evlerinizde, beyaz bir t-shirt ile ya da penye bir gömlekle şık bir şekilde kombinleyebilirsiniz. Ancak havalar halen serin. Bu nedenle ince triko bir kazak da tercih edebilirsiniz.

Elbise giymek bu dönemde ev içerisinde kendinizi rahat hissetmeniz açısından, en ideal parçalar arasında yer alıyor. Model olarak maksi boy parçalar en doğru seçim olacaktır. Kumaş olarak penyeleri tercih edebilirsiniz.

Renk konusunda açık tonları tercih etmeniz gerekir. Daha sade ve basit bir kombin oluşturabilmeniz için; krem, ten rengi ve beyaz tonları tercih edebilirsiniz. Hareketliliği sağlamak için, baskılı t-shirtler ve kemerleri kullanabilirsiniz. 

Salaş bir tarz oluşturmak istiyorsanız, sweathirtlerinizi pileli eteklerle ya da jean pantolonlarla kombinleyebilirsiniz. Pantolon ve eteğinizin üstüne salaş bir şekilde sweatshirtinizi bırakıp spor bir şıklık elde edebilirsiniz.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR