Haftanın en şık ve en rüküş ünlüleri

Ünlü isimler, günlük ev kombinleriyle oldukça dikkat çekiyorlar. 'Hayat Eve Sığar' diyen ünlü isimler, evde geçirdikleri zaman içerisinde anları sosyal medyada paylaşıp günlük kombinlerini de takipçilerinin beğenisine sunuyorlar. Peki sizce günlük kombinleri konusunda ünlü isimler nasıl tarzları tercih etmişlerdir? Sizlerin beğenisine sunduk.

ABONE OL
GİRİŞ 18.04.2020 05:48 GÜNCELLEME 18.04.2020 09:57 Moda
Haftanın en şık ve en rüküş ünlüleri
Haftanın en şık ve en rüküş ünlüleri

Koronavirüs salgını nedeniyle 'Evde Kal' çağrısına uyan ünlü isimler, bu dönemde de uzmanların çağrılarına kulak verip ev içerisinde geçirdikleri vakitlerde de kendilerine, birbirinden şık günlük kombinler oluşturuyorlar. Ekranda göründüklerinden daha farklı bir tarza sahip olan bu isimler, doğal görüntüleriyle hayranlarının da beğenisini kazanmaya çalışıyorlar. İlkbahara mevsimi içerisinde olduğumuz bu dönemde, günlük kombinlerde daha sade ve salaş tarzlar dikkati çekiyor. Peki ünlü isimler nasıl kombinler deniyor? Sizler için ünlü isimlerin karantina dönemlerinde tercih ettikleri günlük kombinlerini derledik.

ARZU SABANCI

Cemiyet hayatının en ünlü simalarından biri olan Arzu Sabancı, günlük kombininde canlı renkleri tercih etmiş. Sabancı, lacivert hareketli bluzunu belden oturan bir beyaz pantolonla kombinlemeyi tercih etmiş.

DERYA ŞENSOY

Ünlü sanatçılar Ferhan Şensoy ve Derya Baykal'ın küçük kızları Derya Şensoy, bahar aylarına çabuk adapte olanlardan. Açık renk tonları tercih etmiş olan Şensoy, baskılı t-shirt modasına da uymuş.

PELİN ÖZTEKİN

Ünlü sanatçı Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin, gün geçtikçe zayıflamaya devam ediyor. Çocukluk arkadaşı Derya Şensoy, her ne kadar baharın gelişine ayak uydursa da Öztekin, halen sıcak tutan uzun kollu parçaları kombine eder bir imaj sergilemiş. Pudra rengini kullanan Öztekin, tercihini çapraz model parçalardan yana kullanmış.

GÖKÇE BAHADIR

Her ne kadar bahar sezonu canlı tonları akıllara getirse de, Gökçe Bahadır tercihini siyah renkten yana kullanmış. Ton sür ton bir kombin yapıp askılı bluzunu, siyah pantolonla birleştiren Bahadır, renk geçişini bilekliğinin mavisiyle sağlamış.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR