Avrupa şampiyonu Ampute Milli Takımından Başkan Kocadon'a ziyaret

Dünya Kupası hazırlıklarını Bodrum ilçesinde sürdüren Avrupa şampiyonu Ampute Milli Takım oyuncuları ve teknik heyet, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u ziyaret etti.

ABONE OL
GİRİŞ 05.10.2018 13:30 GÜNCELLEME 05.10.2018 15:56 SPOR
Avrupa şampiyonu Ampute Milli Takımından Başkan Kocadon'a ziyaret
Avrupa şampiyonu Ampute Milli Takımından Başkan Kocadon'a ziyaret

Ziyarete Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Teknik Kurul Başkanı Ahmet Yılmaz, Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, ilçe müdürü Fatih Uzunlulu, Ampute Futbol Milli Takımı Kaptanı Osman Çakmak, futbolculardan Feyyaz Gözaçık ve Rahmi Özcan ile Teknik Direktör Uğur Özcan katıldı.

Kocadon, azimlerinden dolayı milli sporcuları tebrik ederek, "Sizleri Bodrum'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sizler bize, engellerin aslında insanların kafasında olduğunu, başarılarınızla gösteriyorsunuz. Hepinize çok teşekkür ediyor, düzenlenecek dünya kupasında başarılar diliyorum." diye konuştu.


KAYNAK : AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR