Göçmenleri şehir merkezine bıraktı, mahalleli yakaladı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde mahalle arasına bir minibüs düzensiz göçmen bırakan minibüs şoförü, mahalleli tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.09.2022 09:40 GÜNCELLEME 03.09.2022 09:40 ÜLKE'DE BUGÜN
Göçmenleri şehir merkezine bıraktı, mahalleli yakaladı
Göçmenleri şehir merkezine bıraktı, mahalleli yakaladı

Olay, saat 09.00 sıralarında Armutalan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, mahalle sakinleri sokağa park eden minibüsten onlarca düzensiz göçmenin indiğini görerek durumu polis ekiplerine bildirdi. Bu arada sokağa çıkan mahalle sakinleri minibüs şoförünü yakalayıp yere yatırırken, olay yerine gelen polis ekipleri şahsı gözaltına aldı. Polis ekipleri sokak aralarına kaçan düzensiz göçmenlerden 11’ini yakalarken, diğer düzensiz göçmenleri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca minibüste yapılan aramada 2 lastik bot, bir bot motoru ve 3 bidon benzin ele geçirildi.

Minibüsten inen düzensiz göçmenlerin sokak aralarında ellerinde çantalarıyla ilerlemesi bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

KAYNAK : İHA
Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR