Kağıt toplayıcısı gencin yaptığı iyilik hayatını değiştirdi
Muğla'nın Bodrum ilçesinde kağıt toplayarak geçimini sağlayan Aslan Kalkay (22), çöpten bulduğu altınları emniyete teslim etti. Kalkay konuya ilişkin açıklamasında, "Kimsenin malı mülkünü almaya hakkım yok." ifadelerini kullandı.
ABONE OL
Alınan bilgiye göre, Aslan Kalkay isimli genç, kağıt toplayıcılığı yaptığı sırada siyah bir poşet buldu.

POŞET DOLUSU ALTIN BULDU
Poşeti açtığında 6 çeyrek ve 1 yarım altın, 1 madalyon tipi Osmanlı Tuğrası ve 2 altın zincir olduğunu gördü.
Altınların gerçek olup olmadığını öğrenmek için kuyumcuya giden Kalkay, altınların gerçek olduğunu öğrenince Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gitti.
Emniyette durumu anlatan Kalkay, bulduğu altınları teslim etti.

300 BİN TL CİVARINDA
Temizlik sırasında yanlışlıkla çöpe atıldığı öğrenilen altınlar, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sahibine teslim edildi.
Kalkay, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Altını bulduktan sonra tabii ki de gerçek altın olduğuna inanmadım herkes gibi. Kuyumcuya gidip teyit ettirdikten sonra direkt karakola getirdim. Fiyatının 300 bin lira civarında olduğunu düşünüyorum. Sonuçta herkesin kendi malı mülkü. Kimsenin malı mülkünü almaya hakkım yok. Bana yardımcı oldukları için polise teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

İŞ BULUNDU
Öte yandan polis ekipleri tarafından Aslan Kalkay'a iş bulunduğu öğrenildi.
-
Asena 8 ay önce Şikayet EtPolislerimizi alnından öpüyorum çok teşekkürler bu milletin bir ferdi olarak..Beğen Toplam 1 beğeni
-
never 8 ay önce Şikayet EtAllah CC. yar ve yardımcısı olsun bu delikanlının....Beğen Toplam 2 beğeni
-
H.kartal 8 ay önce Şikayet EtAslan parçası. Hakki hakina teslim edersen ,HAk ta sana hakkını verir..Beğen Toplam 1 beğeni
-
ahmet 8 ay önce Şikayet EtHelal olsun bu devirde böyle insan zor bulunur. Allah işini gücünü rast getirsin.Beğen Toplam 1 beğeni
-
recep 8 ay önce Şikayet EtÖrnek dürüst bir insan yetiştiren annesinin Babasının ellerinden öperimBeğen Toplam 2 beğeni