AVM geziyor, ATM sırası bekliyor, sahibinin peşinden hiç ayrılmıyor

Muş'ta yaşayan 63 yaşındaki Maşallah Aslan "Fulya" ismini verdiği 3 aylık kuzusu ile AVM geziyor, ATM'den para çekiyor, kendisi nereye giderse kuzusu da peşinden oraya geliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2024 13:15 GÜNCELLEME 19.10.2024 13:15 ÜLKE'DE BUGÜN
AVM geziyor, ATM sırası bekliyor, sahibinin peşinden hiç ayrılmıyor
AVM geziyor, ATM sırası bekliyor, sahibinin peşinden hiç ayrılmıyor

Muş İl Özel İdaresi'nde memur olarak çalışan evli ve 3 çocuk babası Maşallah Aslan, "Fulya" adını verdiği kuzu ile ziyaret için gittiği Tekyol köyünde yollarının kesiştiğini anlattı. 

ANNESİNİN ÖLDÜĞÜNÜ ÖĞRENİNCE BIRAKMAYA GÖNLÜ RAZI GELMEDİ

"Fulya"nın annesinin öldüğünü öğrenince gönlü bırakmaya razı gelmeyen ve satın alarak eve getirdiğini belirten Aslan, "Annesi öldüğü için onu ellerimle besledim. Şimdi peşimden ayrılmıyor." ifadelerini kullandı.

MAHALLE ÇOCUKLARI KUZuYU BİBERONLA BESLİYOR

Aslan, kısa sürede mahallesinin maskotu haline gelen "Fulya"ya zaman zaman oturduğu Hürriyet Mahallesi'ndeki çocukların da biberonla süt verdiğini belirtti.

"HER DEDİĞİMİ NEREDEYSE YAPMAYA ÇALIŞIYOR"

"Fulya"nın kendisi ile AVM'ye geldiğini, ATM sırasında beklediğini ve peşinden hiç ayrılmadığını belirten Aslan, "Tekyol köyüne ziyarete gitmiştim. Baktım annesi ölmüş bir kuzu var. Bunu alıp, evime getirdim. Biberonla beslemeye başladım. Şu anda kuzu, her dediğimi neredeyse yapmaya çalışıyor. Koş, diyorum koşuyor, gel, diyorum geliyor. Git, dediğim de gidiyor." şeklinde konuştu. 

"KUZU İLE ARA SIRA AKŞAM GEZMEYE ÇIKIYORUZ"

"Fulya'yı ailecek bebek gibi beslediklerini aktaran Aslan, "Evimin bahçesi var, büyüyünce kendisine orada yer yaptım. Kuzu ile ara sıra akşamları gezmeye çıkıyoruz. Yolda görenler, büyük ilgi gösteriyor. Bu durum hoşumuza gidiyor. Eloğlu kedi ve köpekle oynuyor, biz de kuzuyla zamanımızı geçiriyoruz. Kuzu benim yanımdan ayrılıp, başka hiç kimsenin yanına gitmiyor. Beraber yaşayıp, gidiyoruz." dedi.

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • sait dbakır 4 saat önce Şikayet Et
    maşallah ne güzel bi duygu allah senden razı olsun
    Cevapla
  • kemal 4 saat önce Şikayet Et
    Hayvansever iddia edenler köpek yerine kuzu beslesin.
    Cevapla
  • mahir guzel 5 saat önce Şikayet Et
    cogu insandan daha akili
    Cevapla
  • izmirli 5 saat önce Şikayet Et
    ne ğüzel kedi köpekten başka hayvan severde varmış
    Cevapla
  • Suvari 5 saat önce Şikayet Et
    Çevirmesi ne güzel olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR