Kadına şiddete tepki, erkeğe şiddete gülücük!

İngiltere'de yapılan bu deney, bir çiftin birbirlerine uyguladığı şiddete çevredekilerin verdiği tepkileri ortaya çıkardı.

ABONE OL
GİRİŞ 27.05.2014 12:41 GÜNCELLEME 27.05.2014 13:54 Neler oluyor hayatta?
Kadına şiddete tepki, erkeğe şiddete gülücük!
Kadına şiddete tepki, erkeğe şiddete gülücük!

Mankind Girişimi adlı bir kuruluş tarafından hazırlanan video Birleşik Krallık'ta aile içi şiddet gören erkeklere dikkat çekmek için yayınlandı. Videoda ilk olarak Londra'daki bir parkta erkeğin kız arkadaşına bağırdığı, boğazına sarıldığı ve şiddet uyguladığı görülüyor. Bu sırada çevredeki insanlar hemen olay yerine geliyor ve erkeği sert şekilde uyarıyor. Kıza yardım edebileceklerini söyleyen çevredekiler, kızın iyi olduğunu söylemesi üzerine oradan uzaklaşıyor.

Deneyin ikinci kısmında ise kadın, erkek arkadaşına şiddet uyguluyor. Çevredekilerin bu kez verdiği tepki ise alaycı bakışlarla gülmek.

Deneyi yapanlar, erkeğin uğradığı şiddete dikkat çekmek istediklerini, geçen yıl İngiltere'de 720 bin erkeğin aile içi şiddete maruz kaldığını açıkladı.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 1
  • mert mert 10 yıl önce Şikayet Et
    BATININ hali gercekten acincak gibi. kadin haklari diye diye, esitlik haklari diye diye BATIdaki kadinlara fitrattanda üstün haklar verildi. erkegin fitratiysa yerlerde sürünüyor. iste bu video ispati. sinema filmlerine dikkat edin. kadinlarda bruce lee yi bile gecmis. ellerindeki otomatik silahlar ile katlettikleri insanlar, müslümanlar, erkekler insanin fitratina cok aykiri. yanlis anlasilmasin. erkeklerde böyle yapsin demiyorum fakat esitlik bile kalmadiki, hangi esitlikden bahsedebiliriz ??! bir tek yol var oda ADALET !!! ülkemizdede BATIyi örnek alanlar erkeklerimizi köpek yapti. bunuda gördük. ne kadinlar siddet görsün nede erkeklerin fitrati yerlerde sürünsün. ALLAHIN yarattigi gibi olmaliyiz. ADALET - ADALET - ADALET !!! kulluk sadece ALLAH'a yapildikca hicbir sorun olmaz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR